Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok a párom...

8 hetes terhes vagyok a párom meg el akar hagyni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Konkréten nem mondja csak érezteti velem. Nem hív ha én hívom akkor leráz. Amikor beszélni akarok vele a babáról akkor azt mondja hogy fárasztó a téma. 18 éves vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?
2012. júl. 15. 19:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj kérdezd meg a barátodat konkrétan hogy akarja e a babát, lehet hogy csak beijedt, és nem veled van a baja hanem a családalapítással. Ebben a helyzetben, se te se ő se a baba nem lesztek boldogok. Te is túl fiatal vagy még egy gyerekhez, úgyhogy mindenképp gondold át hogy egyáltalán te akarsz e gyereket.
2012. júl. 15. 19:42
 12/35 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vetetném el:)! Nem bizti h elhagy főleg ha akarta! Lehet meg is bánnád később..Nekem van bnőm aki elvetette 18 évesen.Imádja a gyerekeket de sztem soha nem lesz már neki. 39 éves már!
2012. júl. 15. 19:43
 13/35 anonim ***** válasza:
77%
miért mondja mindenki, hogy fiatal még a gyerekhez?? nincs ez korhoz kötve! talán kötelező 30-40 évesen szülni?
2012. júl. 15. 19:44
 14/35 anonim ***** válasza:
66%

Válaszd szét ezt a kérdést. Gyermeket akarsz és van párod. Ha akar, menjen, úgysem tudod erővel magad mellett tartani, viszont a gyermeket muszáj lesz tartania, ha tetszik, ha nem. De emiatt ne vedd el a picid életét, biztosan lesz segítséged! Nagyon fiatal vagy, még találsz majd férfit, aki társad lesz és a gyermekkel is szeretni fog.

Ne hozz olyan döntést, amit egész életedben bánni fogsz egy olyan ember miatt, aki nem érdemli meg.

2012. júl. 15. 19:50
 15/35 A kérdező kommentje:
Még tanulok. A barátommal nem lehet erről a témáról beszélni mert akkor bevágja hogy neki ez a téma unalmas. Nagyon köszönöm mindenkinek hogy írt. Nekem ez sokat segít.
2012. júl. 15. 19:50
 16/35 anonim ***** válasza:
74%

ma 19:39

második vagyok,és nem vagyok gonosz,csak előrelátó.

Egy 25 éves férfi pontosan tudja mit jelent ha a barátnője terhes lesz. Nincs olyan hogy bepánikol. Vagy akarja a barátnőjét vagy sem..Nekem senki ne mondja azt,hogy eddig szerette a lányt,és most hogy a gyerekét várja már nem kell,és elmúlt a szerelem..Ilyen nincs. Egyszerűen nem akar még apa leni,nem akarja hogy bekössék a fejét..

A lánynak meg,nem azt mondtam hogy vetesse el,hanem hogy én ezt tenném ha 18 éves lennék. (pedig még abortuszpárti sem vagyok)

Ugyanis az nem megoldás,hogy 18 évesen pénz,iskola,szakma, minden nélkül,főleg apa nélkül megszülők egy gyereket a szüleim nyakára..Nem azt kérdezem,hogy milyen élete lenne a kicsinek,hanem azt,hogy a kérdezőnek milyen élete lesz?? A barátai akik egykorúak vele,el fogják szép lassan hagyni,mert őket nem a gyerek nevelés fogja érdekelni hanem a buli,és szórakozás. Gyerek mellett egy dolgozó felnőtt nőnek is nehéz nemhogy egy olyan fiatalnak aki még csak csoszog ki a tinédzserkorból..

Miért kell a nagyszülők nyakára szülni??

Nem azt mondom,hogy a kérdező ezt akarja csinálni. Nem tudom hogy él,hogy dönt..De néha nem árt hideg fejjel végig gondolni az egész jövőt.

A másik,hogy azért mert másnak nem jön össze a gyerek vagy nehezen az sajnálatos azoknak az embereknek..De nehogy már valaki azért megtartsa a babát,mert "jaj,szegény Katikának nem lehet babája,és biztos rosszul esne neki ha én elvetetném"

A döntés joga a kérdezőé.

Én azt tenném amit először is írtam.

1. elhagynám a pasast (jobbat is érdemlek )

2. elvetetném(= nem szülném senki nyakára,és lesz olyan férfi akinek szülhetek)

2012. júl. 15. 19:52
 17/35 anonim ***** válasza:
81%
Szia. Szerintem kérdezz rá nála hogy mit szeretne, lehet csak megijedt mert ez nem kis változást hoz mind2tök (vagy mind3ótok) életében. Beszéljétek meg hogy hogyan tovább, és szerintem mindenképpen mondd el a szüleidnek is akármilyen a kapcsolatotok. Mi a párommal 20évesek vagyunk, 2hónap múlva jön a baba, és még ha nemis mondja én látom rajta hogy fél, de ez természetes, néha én is berezelek. Bárhogy is dönts(etek) jól fontold meg. Gondolj át mindent alaposan, hogy képes lennél e anyagilag megadni a babádnak mindent amire szüksége lehet, még akkor is ha esetleg egyedül maradnál. Sok szerencsét!
2012. júl. 15. 19:52
 18/35 anonim ***** válasza:
72%
itt sok mindent kell mérlegelned..-pl:ha a párod elhagy akkor fel tudod-e nevelni egyedül?? vagy lesz-e szülői segítséged? szüleid tudják már? hogy állnak hozzá?
2012. júl. 15. 19:55
 19/35 anonim ***** válasza:
72%

ma 19:52

ne azért tartsa meg a babát mert másnak nem lehet, ne érts félre. hanem azért mert lehet, hogy ha elveteti utána lehet, hogy soha nem is lesz neki többet. és azért mert még fiatal nincs mittudom én milye... attól még van megoldás. van 7 hónap eltudja rendezni az életét. nem fog megállni a világ, ha megtartja a gyereket! ugyanezt magyarázzák nekem is mindig, hogy semmim nincs és odaszülök anyám nyakára! hát nem! az én párom is beletörődött, kellett neki egy kis idő mire felfogta egyáltalán, hogy mi van! és attól, hogy terhesek vagyunk (a kérdezővel) és tanulunk még nem vagyunk betegek! én pl. elmegyek diákmunkára olyanra ami persze nem mmegerőltető. elmegy a párom is dolgozni. lesz akivel elmegyünk felesbe 1 albérletbe. és + még segítséget is kapunk családtól ismerősöktől! ruhák...ilyenek... ezeket is átlehet gondolni!! nem csak azt kell nézni, hogy mi nincs! azt is lehet, hogy mi van!

2012. júl. 15. 20:04
 20/35 anonim ***** válasza:
24%
és szerintem nem fog elhagyni a párod. adj neki egy kis időd mire felfogja.
2012. júl. 15. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!