Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok a párom...

8 hetes terhes vagyok a párom meg el akar hagyni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Konkréten nem mondja csak érezteti velem. Nem hív ha én hívom akkor leráz. Amikor beszélni akarok vele a babáról akkor azt mondja hogy fárasztó a téma. 18 éves vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?
2012. júl. 15. 19:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%
időt***
2012. júl. 15. 20:05
 22/35 A kérdező kommentje:
Anyi pénzem van hogy vegyek egy olcsobb házat és ha marad akkor a butorok is meglenének
2012. júl. 15. 20:17
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 7-es!

Hát kéne a halálnak olyan pasi aki BELETŐRŐDIK h gyereke lesz.. és muszájból Velem marad.... fasza kapcsolat....

28hkm

2012. júl. 15. 20:26
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
oké,de aztán..? úgy érzed fel fogod tudni nevelni?
2012. júl. 15. 20:33
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:04

Nekem nem kéne olyan pasas aki beletörődött abba hogy apa lett..

2012. júl. 15. 20:35
 26/35 anonim ***** válasza:
26%
16évesen teherbe estem,ő 26 volt. Azóta a 3.picit várjuk. Nem szülők nyakán élősködünk!! 37heteske
2012. júl. 15. 20:40
 27/35 anonim ***** válasza:
39%

Ezt a bunkót zavard te el, és a babát nyugodtan tarts meg. Ha tartásod van ez az ember már ne is kelljen.

Itt egy - két ember elszállt egy kicsit. Mi az, hogy miből neveled fel.Meg a szüleid nyakára. Jah lehet, hogy nem fogod a legdrágább cuccokban járatni,de legalább nem vén trotty nőként szülsz, ha egyáltalán mint itt vki jól leírta egy abortusz után még fogsz tudni szülni.

Mit gondolsz milyen élet volt itt a háború után és érdekes nem a rivalizálás ment, hogy ki mit vesz a gyerekének, hanem szaporodott az ország. Itt állandóan az anyagiakra hivatkoznak egyesek, mikor ilyen szociális háló a világon nincs mint ebben az országban. Egy gyerekkel pedig simán megtalálod majd a párod mert ugye ezek után jobb emberismerő leszel remélem. Beszélj a szüleiddel !!!! és talán örülnek, hogy még megérik, hogy unokájuk születik, nem úgy mint most sok 30 feletti szül, az unokák nem ismerik meg a nagyikat mert azok addigra meghalnak.

A lányom barátnője 5 évvel ezelőtt feltett egy kérdést, hogy mondjam meg mit tegyen u.i. volt a szitu. Most van egy 5 éves gyönyörű kislánya és az új párjával várják a tesót.

2012. júl. 15. 20:41
 28/35 anonim ***** válasza:
Ja és szintén el akart hagyni!
2012. júl. 15. 20:42
 29/35 anonim ***** válasza:
50%
az hogy beletörődött nem azt jelenti hogy muszájból van velem!!!! azért van velem mert szeret!! és idő kellett neki amíg felfogja hogy mi van! az jelenti a beletörődést!!!
2012. júl. 15. 20:44
 30/35 anonim ***** válasza:
47%

ma 20:41

teljesen egyetértek veled!! nagyon igazad van!

2012. júl. 15. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!