Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit láttok ezeken az ultrahang...

Mit láttok ezeken az ultrahangképeken?

Figyelt kérdés

13 hetes vagyok,ezek tegnap készültek.Még a nemét nem tudta megmondani az orvos csak találgatunk itthon esetleg a baba formájából :) A fekete fehér képen mi az a kinövés a babám szájánál? Vagy nem érdekes? A 4D-en meg nem látom a kis ujjacskáit.Avagy túlaggódom az egészet?

[link]

[link]

2012. júl. 14. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Arik a képek :) NIncs ott semmilyen kinöés:).Lehet csak elmosódott a lép stb..Nekünk a 4d-sen anno úgy tünt h tök széles a babám orra közben nem is :)!Mi 32-33 hetesen voltunk 4d-n.
2012. júl. 14. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Túl aggódód...:)Még picike ahhoz,hogy az ujjacskáit lásd..:)
2012. júl. 14. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vok :) akartam írni énis az ujjakat:)..Én 15+5 naposan voltam a héten akkor már látni az ujjakat:) a kis talpát mutatta a doki édes volt.De sztem 13 hetesen még korai.
2012. júl. 14. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem, a 2D-s kép az, amit mezei földi halandó nem tud értelmezni. Nem is olyan minőségűek, meg igazából tényleg az orvosoknak mond valamit. Én is rengeteget nézegettem anno a kislányom képeit, és többnyire maszatot meg pacát tudtam belőle kivenni, a pocakosság végére pedig egy többé-kevésbé babaformát. :) Nekünk, átlagemberek teljesen jók a 4D-s képek, és ezt-azt mi is látunk belőle. Szerintem, nincs semmi gond, szimplán nem a legjobb minőségű a kép, talán el is mosódott, ahogy picit mozgolódott a baba.

Jó egészséget Nektek! És nyugalom. :)

2012. júl. 14. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
nincs itt semmi kinövés :) lehet h az a nyelve, az én fiam is mindig dugdosta :)) az ujjait meg ne aggódd túl, 13 hetesen még teljesen normális, hogy ilyenek nem kivehetők a képből.
2012. júl. 14. 16:26
 6/6 A kérdező kommentje:
okés köszönöm a válaszokat :) a nemét nem is kérdezem hisz ha az orvos nem tudta megmondani akkor ti sem :P egyik ismerősöm közölte hogy fiú.de mi alapján azt nem tudom.azt mondta látja a baba formájából.
2012. júl. 14. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!