Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti láttok valamit ezeken a...

Ti láttok valamit ezeken a képeken? A babám nemére lennék kiváncsi!

Figyelt kérdés

Ezen az UH-s képen 12 hetes a drágám. Ti láttok valammit? Szerintetek fiú vagy lány ?? :)

[link]

[link]

2012. jún. 8. 20:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem ebihal.

Bakker, a radiológus se látja, akkor majd itt a szakképzettség nélküli közönség látni fogja...

2012. jún. 8. 20:59
 2/16 anonim válasza:
0%
Én mintha látnék egy brét.
2012. jún. 8. 21:01
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

Miért kell egyből ilyen bunkón választ írni?

Kedves kérdező,én nem látok semmit!

De kitartás nemsokára biztasson megtudod! :)

Boldog babavárást!

2012. jún. 8. 21:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem az altájáról készült a magzatnak. Ráadásul 12hetesnek csak a napi sok ultrahangot végző szonográfus tudja megállapítani a nemét és azt is csak 30%-os megbízhatósággal.
 5/16 anonim ***** válasza:
51%

A 12hétre még nem fejlődnek ki a nemiszervek. Lehetetlen megmondani.

Ne aggódj, ha meg akarja magát mutatni akkor nemsokára kiderül. Nekem a 18héten meg tudták mondani, azóta 3x is megmutatta magát és nem változott eddig-lekopogom :)

6/16 anonim ***** válasza:

Bocsi!

Azt akartam írni ( Biztosan )

2012. jún. 8. 21:06
 7/16 A kérdező kommentje:

Hát azt már tisztán látom,hogy vannak itt eléggé "bunkók"is. Csak azt nem értem, ha viccesnek tartod a kérdésemet miért kell kommentálni. Akkor egyszerűen csak NE válaszolj és kész....elegem van már az ilyen emberekből, az ilyenek miatt lesz egyre kevesebb ember ezen az oldalon...

A többieknek NAGYON KÖSZÖNÖM a választ. Az orvos nem szánt elég időt ránk...és azt hittem azért nem mondja meg a nemét,mert siet...azért kérdeztem ti hátha láttok valamit tapasztalatok alapján.

2012. jún. 8. 21:09
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
"A 12hétre még nem fejlődnek ki a nemiszervek." Dehogynem. De mivel még annyira csepp, így nem tudják 100%-ra megmondani, hogy mit látnak, zacsit, vagy szeméremajkat:) Kérdező, türelem, nemsoká megtudod!
2012. jún. 8. 21:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos kedves kérdező ezt 12.héten még nem tudják megmondani. A képen mi sem látnánk, pláne hogy elég kicsi a kép.

A bunkó válaszolókkal meg ne foglalkozz, nehéz, de túl kell tenni rajta magad. Én egy babák kategóriában feltett kérdésre válaszoltam, és lehurrogtak, hogy hülye vagyok... Meg nem értek hozzá , akkor minek szólok bele. Írtam, hogy igaz hogy nem értek hozzá, de a kisfiam is abban a cipőben járt és nekünk mi volt, mi segített. Erre azt írta egy válaszoló, hogy ha nem tudom, akkor ne válaszoljak és kívánja hogy tudjam meg mi is az a saját gyerekemen... Szerinted? Én az ilyen taplókat már alapból kilövöm, hogy ne is írjanak több kommentet nekem...

Fel a fejjel, és csak a normális válaszokkal foglalkozz!!!!

2012. jún. 8. 21:32
 10/16 anonim ***** válasza:

12. héten ugyanúgy néz ki a csikló, mint a kukac csak a dőlésszög más esetleg ebből lehet következtetni.Egyébként nekem 10 éve 12 hetesen azt mondta a doki hogy szerinte fiú és az is lett:)

Most a lányomnál az első tipp csak 17 hetesen jött, hogy lány...azóta már biztos:)

27 hetes kismama:)

itt egy link itt jól látszik a hasonlóság és különbség.

[link]

2012. jún. 9. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!