Kedves Kismamák! Ti milyen házimunkát láttok el terhesen, amit még szabad és el is tudtok végezni? Szoktatok hajolgatni, ha épp muszáj lenne? 28hkm
Mivel nincs bejárónőm, és nem akarok koszos, rendetlen lakásban élni, sőt mi több szeretem a tiszta ruhákat is, így mindent megcsinálok. Főzni is szeretek, ami után meg mosogatni kell....stb
Nem is értem a kérdésedet.
Utálok hajolgatni, meg lassan már csak terpeszállásban megy, de muszáj megcsinálni a dolgokat!
A férjem nem engedi, hogy cipekedjek, de ezt eddig sem engedte, pontosabban gálánsan odafigyelt erre mindig például a nagybevásárlásoknál. (most nagyon odafigyel)
Mit nem szabadna amúgy?
Mire gondolsz?
És ha elgurul a wc papírod , akkor nem hajolsz le érte?
Vagy hogy?
:O
Lassan szülök :)
Egy 3 éves és egy férj mellett is minden házimunkát el kell látnom. Nem hagyhatom...márcsak magam miatt sem. A vegyszerekkel vigyázok, nyitok ablakot. Míg nem ablakos fürdőnk volt maszkban takarítottam. Ennyi. Ja és igen hajolgatok és kiemelem a 15 kg-os fiamat a kádból hogy ne ragadjon ott ha csak ketten vagyunk itthon. Majd másodiknál nem teszel fel ilyen kérdést (minden bántás nélkül írom). Ha fáradok leülök , lefekszem picit majd folytatom.
3 éves anyuja és 35 heteske
11 hónapos babánk van, mindent megcsinálok. Persze majd jön egy-két okos, hogy minek a hősködés, de magyarázd el egy 11 hónaposnak, hogy Anya most nem vesz fel, mert várjuk a kis tesót! Amúgy én is pont 28 hetes vagyok, semmi gondunk nincs eddig (lekopogom). A hajolgatást megoldom ügyesen, takarítani egy mászó baba mellett (meg amúgy is) rendszeresen kell. Annyi, hogy az ablakmosáshoz kaptam segítséget.
Ha valaki nem veszélyeztetett és nem hord betontömböket, akkor szinte bármit megcsinálhat, csak óvatosabban, kényelmesebben. Természetesen a veszélyeztetett esetben ez teljesen más, de gondolom ezt nem kell ragozni.
Mostam, teregettem, vasaltam. Takarítottam, főztem.
Elmentem bevásárolni, de mikor haza értem felcsengettem a férjemnek, jöjjön le, cipelni fel a cuccokat.
Ahogy előttem is írták, terhesen nem beteg az ember, mindent ugyan úgy el lehet végezni, mint nem terhesen.
Pláne még 28 hetesen nincs is olyan nagy pocakja az embernek, mint majd 38-40 hetesen, hogy tényleg ha lehajoltam útban volt, de akkor is Ki tudtam súrolni a kádat, vagy felmosni, törölgetni, porszívózni, megfőzni ....
Hajolgatni már régóta nem esik jól, a gyerekeket szoktam megkérni, hogy vegyék fel, ami leesett:)
Amúgy mindent megcsinálok ugyanúgy, sőt hétvégén költözködni is fogunk...
35 hetes 2 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!