Kedves Kismamák! Ti milyen házimunkát láttok el terhesen, amit még szabad és el is tudtok végezni? Szoktatok hajolgatni, ha épp muszáj lenne? 28hkm
Hét sajnos a veteményt sem érdekli, hogy én most más állapotban vagyok, úgyhogy kapálás, gazolás, veteményezés, trágyázás - mindent meg kell csinálni. Fárasztó nagyon, de a szépsége is megvan(4000 nm - es biogazdaság). A férjem nagyon keveset van itthon, így csak ritkán tud segíteni.
+ 4 kicsi gyerek + 130 nm - es ház.
Kitartás kérdése az egész
35 hkm
Egyedül a függönyt intézte a párom, de még az ablakot is én pucoltam a második kicsivel. A szekrény tetejét is én pucoltam meg(igaz hátulról fogott, de a takarítást nem akarta)
A kádat valakinek ki kell pucolni, és sajna senki mindig rám hagyja... A kádba is ki be mászkáltam, igaz szépen lassan.
Az utolsó napig aktív voltam, a végén rendszeresen, 30percnyi sugarú körben a khtól csavarogtam. Az utolsó este az akkor 19hónapos fiam még lovacskázott a hátamon.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de NEKED KÍMÉLNED KELL MAGATOKAT nyilván, mivel veszélyeztetett vagy. Aki nem az, annak nem kell annyira "félretenni" minden házimunkát. Alap esetben a terhesség tényleg nem betegség, csak egy állapot.
Azt hiszem a 9-es válaszoló írta, hogy első terhessége alatt jóval tunyább volt, mint a mostaninál.
Nálunk ez ugyanígy zajlott. Első terhességgel kíméltem magam (akkor sem teljesen, de azért ennél jobban), jöttek is a kilók rendesen. Pedig NEKEM nem volt szükségem rá. Most jóval fittebb vagyok, jóval több mindenre képes is vagyok, és jobb a közérzetem is.
Hangsúlyozom, mindenki más. Azzal semmi baj nincs, hogy veszélyeztetettként kíméled magad. Én is így tennék a helyedben.
28 hetes pocakos, 11 hónapos kislány anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!