Megnéznétek az uh képemet? Ti mit láttok rajta? (5 hetes)
Ez itt a petezsák, ahogy lennie kell. Ebben van a baba kezdetleges lénye, ami még olyan pici, hogy nem látni. Legközelebb már fogod :) Nekem is ilyen volt az első. Olyan hamar meg tud nőni, majd meglátod :)
21 hetes km.
Egy kis petezsákot látok. Én 4 hetes 4 naposan voltam először dokinál, és én is ilyen felvételt kaptam.
Hamarosan már egy kis mütyürke is látható lesz benne!
Kedves második,teljesen jogos a kérdésed, leírom az egész sztorit.
Ez a kép 5+2-nél készült, 11mm-es a petezsák és azt mondta a doki, mintha már látna benne valamit. Szerintem van benne egy szikhólyag, de csak halványan látszik, ezért a negatív.
Tegnap 6+0 hetesen megint voltam uh-n egy másik dokinál (uh gép ugyanaz), aki 14 mm-es szikhólyagot mért, de üresnek látta. Képet nem adott, a monitort sem fordította felém, és nagyon gyorsan lezavarta a vizsgálatot.
Ezért érdekelne ti láttok-e valamit a petezsákban, a petezsákot én is tutira látom, az nem kérdés.
Nagyon félek, mert januárban üres petezsák miatt volt egy misssed ab-om.
Oké, csak azt hittem ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyünk fel, különben mire válaszolnál?
Sejtem hogy nem itt fogok bizonyosságot kapni, de gondoltam hátha mások tapasztalati, véleménye segít a várakozás alatt. Addig sem agyalok más hülyeségeken.
én a második babámmal 5+6hetesen voltam, és csak egy fekete foltocska volt ő is, ahogy a te képed. :) A doki mondta, hogy petezsák van, és van benne szikhólyag ő látja. Én persze a feketeségen kívül semmit sem láttam. :)
9hetesen újra kellett mennem- akkor már kis babszemecske volt, kivehető volt a feje, kar-lábkezdeményei. 12+5hetesen pedig igazi kisfickó volt már hosszú karokkal, lábbakkal, szép kis fejecskével.
Most a harmadik babámat várom, ma vagyok 7+1hetes, és két napja voltam UH-n először 6+6hetesen. Petezsák volt és valami szürkés foltocska volt benne- de szívhang már volt. :)
Szóval semmi kivehető számomra nem volt a uh képen- de a doki azt mondta, hogy pont úgy néz ki a "baba" ahogy ilyenkor ki kell néznie.
9hetesen szeretné őt újra látni. :)
Boldog babavárást kivánok neked!
:-) nekem sem látszott benne semmi az első terhességnél, a hat hetes uh-n. a dokim nekem is azt mondta, hogy még mindig ne legyek biztos benne, mert lehet, hogy üres, majd a vérvétel után, a hcg igazol és a következő uh.
drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!