Mi legyen a neve? Van kedvetek segíteni?
Figyelt kérdés
Kislányt várunk,ez már egészen biztos,viszont már szinte az egész utónévtárat felsoroltam a páromnak,neki mégsem tetszik egy sem. Két és fél hónap van még a szülésig,ráadásul benne van a pakliban,hogy előbb érkezik a picúr. Félek,nem lesz neve. Szerintetek milyen név illik a Balog vezetéknévhez?2012. júl. 13. 21:27
11/22 anonim válasza:
Bettina
Noémi
Réka
Anna
Kata
Eszter
Nikolett
Mira
Fruzsina
Enikő
Flóra
Laura
Dóra
Nóra
Rita
12/22 anonim válasza:
Csatlakozom az 5-ös válaszolóhoz, az én kislányom Rebeka, így nekem ez a név a legszebb:)
De tegnap hallottam egy lánynevet, ha különlegesebbet akartok, ÁRVEN. Még soha nem hallottam, nem is szeretem igazán az idegen hangzású neveket, de nekem ez nagyon megtetszett:)
13/22 anonim válasza:
Az én párom is Balog, de nekünk kisfiunk lesz, és kb 2 név van, ami neki is tetszik. Lányból is ennyi tetszett neki, amig még nem tudtuk a nevét.
15/22 anonim válasza:
Balog Emma jutott eszembe elsőre. Jókl hangzik még Balog Luca, Balog Liza, Balog Helga, Balog Annabella, Balog Emese, Balog Cseperke, Balog Bella
16/22 anonim válasza:
Már nem is emlékszem pontosan kinek, de az egyik magyar költőnek volt a szerelme Boga, szerintem ez nagyon szép, pláne úgy h Balog Boga (alliterál:)) Másik, régóta nem divatos, ha lányom lett volna ezt adom, mert gyönyörű: Klára
17/22 anonim válasza:
Szia az én kislányomat Borbálának neveztük el,szerintem szép név,és a férjemnek is tetszik.Ne aggódj,biztos meg tudtok egyezni...
18/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon sok gyönyörű nevet írtatok le,némelyik egyáltalán eszembe sem jutott :) Köszönöm szépen,hogy ilyen segítőkészek vagytok! Megmutattam ma a páromnak,aki átfutotta a neveket,de nem mondott megint semmit,majd pár órával később rákérdezett,mi lenne,ha Zsófinak hívnánk? Most először mondott ő is egy nevet,de aztán ebben is elbizonytalanodott. Azért remélem lesz neve a kicsinek a végén :)
2012. júl. 15. 18:41
19/22 anonim válasza:
Én is Zsófi vagyok! Támogatom, klassz név, és a pasiknak mindig tetszett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!