Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van kedvetek hozzá? Hogy...

Van kedvetek hozzá? Hogy kicsit boldogabb legyen nekünk negatív teszteseknek is az ünnepe?

Figyelt kérdés

Nézegettem régi kérdéseket és láttam 2009/2008 vagy még régebbi görbés/tesztelgetős/reménykedős kérdéseket, amik végül, :( így végződtek... "megint megjött" Azóta talán ezeknek a kérdezőknek a fa alatt keresgéli a gyermek az ajándékot?! Vagy növekedik végre a pocak?

Akinek van kedve belinkelne egy-két olyan kérdését amit egy "rosszul" sikerült hónapban tett fel és megírná pár sorban mellé később mennyi idővel, hogyan lett pozitív teszt, vagy baba? Sokunknak nagyon sokat jelentene, hogy a karácsonyunk reményteljesebben teljen :)

2010. dec. 19. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ötlet kedves kérdező! :)

Várjuk a történeteket :)))

2010. dec. 19. 12:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 2008 nyarán csatlakoztam, és augusztusban végre pozi lett a teszt.

Most 20 hós a kislányom, gyönyörű, okos, kiegyensúlyozott gyermek :-)

Aztán idén tavasszal újra próbálkoztunk kistesóval, de júniusban megszakadt a terhességem :-(

Viszont most újra pocakos vagyok, szinte elsőre sikerült, kis orvosi rásegitéssel, és kisfiú lesz :-)

Kitartást mindenkinek, és jövőre már ti is babával vagy pocakosan fogjátok vigasztalni a többieket :-)

2010. dec. 19. 13:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönjük!!! Esetleg várnánk a belinkelt régi kérdéseket, hogy mégjobban "érezhessük" az örömötöket :)
2010. dec. 19. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2009 májusában írtam ki a kérdést, június 30-án volt meg utoljára. Július végén 5 nappal a nemvár előtt teszteltem 5 pozitívat. Idén márciusban született meg a kislányom. :-))

Mindenkinek pozitív teszteket és Békés Boldog Ünnepeket kívánok!!!

2010. dec. 19. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
2010. dec. 19. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:

14:52-es vagyok. Itt a 2. teszt mégegyszer, mert úgy látom nem lehet megnyitni.

[link]

Most vagyok 16 hetes. :)

2010. dec. 19. 14:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Na, mégegyszer. :)

[link]

2010. dec. 19. 14:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönjük, nagyon jó olvasni! Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
2010. dec. 19. 17:45
 9/11 anonim ***** válasza:
2010. dec. 20. 08:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves mindenki nagyon köszönjük!!!!

Kedves utolsó, EZ IGEN! HATALMAS GRATULA !!!!!!

Nagyon sok erőt adtál most, köszönöm !!!!

2010. dec. 21. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!