Mi legyen a neve? Van kedvetek segíteni?
Figyelt kérdés
Kislányt várunk,ez már egészen biztos,viszont már szinte az egész utónévtárat felsoroltam a páromnak,neki mégsem tetszik egy sem. Két és fél hónap van még a szülésig,ráadásul benne van a pakliban,hogy előbb érkezik a picúr. Félek,nem lesz neve. Szerintetek milyen név illik a Balog vezetéknévhez?2012. júl. 13. 21:27
1/22 anonim válasza:
Nekem tetszik a Larina, Karina, Szonja, Annabell, Lizett.
3/22 anonim válasza:
Lili, Luca, Anna, Zsófi, Réka, Emese, Fanni, Lilla, Lara, Vanda, Diána, Dalma, Kamilla, Nikola, Maja, Hanna, Petra, Míra, Szabina, Dominika, Hanga, Szonja, Cintia, Zsanett, Milla, Nilla, Anikó. Ezek szerintem szép nevek. :)
5/22 anonim válasza:
Az én leendő lányom nevét tartom a legszebbnek: Rebeka
6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat,gyönyörű neveket írtatok! :) Holnap megmutatom Apukának, remélem elnyeri valamelyik a tetszését :)
2012. júl. 13. 22:01
7/22 anonim válasza:
4-es vagyok.
Irjad majd meg, hogy mi lesz a pici neve:-)
8/22 1112 válasza:
Leona, Eszter, Edina, Marina, Norina, Nóra, Júlia, Judit, Irina, Anett, Anna, Andrea, Emma
9/22 anonim válasza:
Balog Bodza
Balog Bori
Balog Boglárka
10/22 anonim válasza:
A Balog vezetéknévhez egyből a Dorottya ugrott be:)
Ezen kívül:
Balog Alida
Balog Lujza
Balog Martina
Balog Emma
Balog Imola
Balog Johanna
Balog Martina
Balog Petra
Nekem ezek a kedvenc kislány neveim:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!