A várandósságom az oka? (Házasság)
A férfiak tudnak szemetek lenni....és ha nekik ez kell...akkor fulladjanak bele!
Remélem hogy találsz magad mellé olyat...aki megbecsül!
Kedves utolsó...remélem igazad lesz, és minden rendben lesz, köszönöm hogy írtál!
Szerintem teljes mértékben jogos a felháborodásod. Mi az, hogy a legnehezebb időszakban ő csak úgy hazudozik, meg átver minden lelkiismeret furdalás nélkül?????
A helyedben én leülnék mellé az asztalhoz, és szépen elmondanám neki a véleményem, és megkérdezném tőle, hogy mi volt ennek az oka, hogy miért csapott be és hogy ezt mégis hogy gondolja... Amikor babátok lesz, akkor kellene a legjobban összetartanotok... Nem pedig hazudozni, meg átverni egymást!
Szerintem kérd számon... Ezt nem úszhatja meg csak úgy minden nélkül...
Amióta beszéltem vele és számon kértem, kedves, aranyos...nem megy a gép közelébe sem :) Remélem hogy hatottam rá...és kicsit elgondolkozik !
Kedves utolsó...hát szép...mit ne mondjak...remélem hogy minden rendben lesz, és találsz olyat aki majd megbecsül...és Szeret! Sok sikert kívánok az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!