Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A várandósságom az oka?...

A várandósságom az oka? (Házasság)

Figyelt kérdés
Sziasztok, 34 hetes kismama vagyok, és nagy butaságot csináltam. :( Első sorban fiatal házasok vagyunk(1 éve). És múltkor rajtakaptam a férjem, hogy a volt barátnőjével beszélget egy közösség oldalon. Nem láttam belőle sokat, csak annyit hogy a lány azt írta neki hogy jó lenne találkozni. Mind ez után a férjem megnyugtatott hogy nem akar tőle semmit. Hittem neki. De ma reggel úgy keltem hogy muszáj tudnom az egész beszélgetést. Itt jön a butaságom. beléptem a férjem oldalára, és vissza néztem a társalgást. A férjem mindig kitörli a beszélgetéseket, de ezen az oldalon meg lehet nézni még így is, amit ő nem tud. Na mármost nekem azt mondta amikor megláttam hogy kivel beszélget, hogy a lány írt rá, de ez nem igaz, ráadásul előtte való nap is beszélgettek, olyanok voltak benne hogy a lánytól megkérdezte hogy köztük mi van, erre a lány hogy barátság, erre a férjem hogy egyenlőre igen, és hogy ő neki egy szép emlék...stb. Flörtölt vele, udvarolt neki. Nem tudom mi tévő legyek, lehet hogy az az oka hogy babát várok, és így nem vagyok olyan vonzó? De miért nem mondta el? Miért kell titkolózni? Kérjem számon? Adjatok tanácsot légyszi! Nagyon el elvagyok keseredve :( Félek....! Köszönöm!
2012. júl. 13. 16:04
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

A férfiak tudnak szemetek lenni....és ha nekik ez kell...akkor fulladjanak bele!

Remélem hogy találsz magad mellé olyat...aki megbecsül!

Kedves utolsó...remélem igazad lesz, és minden rendben lesz, köszönöm hogy írtál!

2012. júl. 13. 19:53
 32/35 anonim válasza:

Szerintem teljes mértékben jogos a felháborodásod. Mi az, hogy a legnehezebb időszakban ő csak úgy hazudozik, meg átver minden lelkiismeret furdalás nélkül?????

A helyedben én leülnék mellé az asztalhoz, és szépen elmondanám neki a véleményem, és megkérdezném tőle, hogy mi volt ennek az oka, hogy miért csapott be és hogy ezt mégis hogy gondolja... Amikor babátok lesz, akkor kellene a legjobban összetartanotok... Nem pedig hazudozni, meg átverni egymást!

Szerintem kérd számon... Ezt nem úszhatja meg csak úgy minden nélkül...

2012. júl. 13. 20:55
 33/35 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom kérdezőnél hogy áll a dolog,de nekem azt vágta a fejemhez,hogy ne ide jöjjek a korházból a babámmal..ez egy nálam 40kilóval nehezebb és 3évvel idősebb, kokain használó nő miatt
2012. júl. 13. 21:03
 34/35 A kérdező kommentje:

Amióta beszéltem vele és számon kértem, kedves, aranyos...nem megy a gép közelébe sem :) Remélem hogy hatottam rá...és kicsit elgondolkozik !

Kedves utolsó...hát szép...mit ne mondjak...remélem hogy minden rendben lesz, és találsz olyat aki majd megbecsül...és Szeret! Sok sikert kívánok az életben!

2012. júl. 14. 09:33
 35/35 anonim ***** válasza:
Reméljük észbe kap vagy már észbe kapott...:)
2012. júl. 14. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!