Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A várandósságom az oka?...

A várandósságom az oka? (Házasság)

Figyelt kérdés
Sziasztok, 34 hetes kismama vagyok, és nagy butaságot csináltam. :( Első sorban fiatal házasok vagyunk(1 éve). És múltkor rajtakaptam a férjem, hogy a volt barátnőjével beszélget egy közösség oldalon. Nem láttam belőle sokat, csak annyit hogy a lány azt írta neki hogy jó lenne találkozni. Mind ez után a férjem megnyugtatott hogy nem akar tőle semmit. Hittem neki. De ma reggel úgy keltem hogy muszáj tudnom az egész beszélgetést. Itt jön a butaságom. beléptem a férjem oldalára, és vissza néztem a társalgást. A férjem mindig kitörli a beszélgetéseket, de ezen az oldalon meg lehet nézni még így is, amit ő nem tud. Na mármost nekem azt mondta amikor megláttam hogy kivel beszélget, hogy a lány írt rá, de ez nem igaz, ráadásul előtte való nap is beszélgettek, olyanok voltak benne hogy a lánytól megkérdezte hogy köztük mi van, erre a lány hogy barátság, erre a férjem hogy egyenlőre igen, és hogy ő neki egy szép emlék...stb. Flörtölt vele, udvarolt neki. Nem tudom mi tévő legyek, lehet hogy az az oka hogy babát várok, és így nem vagyok olyan vonzó? De miért nem mondta el? Miért kell titkolózni? Kérjem számon? Adjatok tanácsot légyszi! Nagyon el elvagyok keseredve :( Félek....! Köszönöm!
2012. júl. 13. 16:04
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Hát igen, lehet hogy igazatok van, de hogy ha nem ajánlom föl neki hogy legyünk külön akkor azt hiszi hogy bármit meg tehet...egyszerűen nem tudom hogy mit csináljak...annyira bosszant, de egyszerűen imádom, nem tudom hogy mi lesz így velünk :( De akkor lehet hogy tényleg nem kapja meg azt hogy külön legyünk...ne hogy nektek legyen igazatok...lássuk be kicsit tapasztaltabbak vagytok mint én... :/
2012. júl. 13. 16:28
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy?Mióta vagytok együtt?És egyébként jól megvagytok?Nem lehet,hogy a szex hiányzik neki?
2012. júl. 13. 16:30
 13/35 A kérdező kommentje:
Én 19, ő 21, egyébként nagyon jól megvagyunk, a szexel sincs semmi baj...szerintem, meg ő is azt mondta :/
2012. júl. 13. 16:32
 14/35 anonim ***** válasza:
71%

Én 22 vagyok a párom 25.:)

Szerintem akkor még a párodnak nem nőtt be a feje lágya...:S

Gyerek esze van,és nem gondolja,hogy elhagynád vagy ilyesmi.

Vagy megijedt a felelősségtől?!

2012. júl. 13. 16:34
 15/35 anonim ***** válasza:
71%

A férfiak hűséget fogadnak, nem vakságot DE! van egy határ, amit nem kell átlépni...Szexhiány az lehetne elfogadható indok?? NEEEEEM!!!!

Legszívesebben azt írnám, h tedd kia szűrét még most, amíg "csak" írogat, de annnak a egereknek apa kell és írod, h szereted.

De szembesítsd nyugodtan és mondd meg neki, h még egy ilyen aztán láthatáson ismerkedhet a gyerekével.Bocs, ezen mindig úgy fel tudom húzni magam!!! Férjemmel nincsenek titkaink egymás előtt, és tudok róla h egy időben bepróbálkozott nála a volt barátnője (bár akkor még nem voltunk házasok). Szépen lerendezte, nem válaszolta hívásaira, üzeneteire. A csaj meg nem szociopata , értette a jelzést. Ennyi.

2012. júl. 13. 16:35
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

egy előző válaszoló vagyok. Nagyon fiatalok vagytok, főleg ő mint pasi 21 évesen...ez most nem kritika csak az én férjem pl. 26 volt mikor a babánk 2 hós és utólag azt mondta azért "ismerkedett" igaz csak így levélben, de akkor is, mert bepánikolt meg érezni akarta hogy kellhet ő még más csajnak is meg valahogy azt akarta érezni hogy ez nem olyan rohadtul végleges iránya az életének mint amennyire amúgy VALÓBAN VÉGLEGES iránya lett, mert visszacsinálni ugyebár nem lehet, az a gyerek örökre az ő gyereke lesz, ő pedig egy APA.

Nem azt mondom hogy megértem őt ( a férjem) meg a te párodat is, csak szerintem tényleg ilyesmi lehet mögötte, nem feltétlen ez hogy ő valóban KONKRÉTAN össze akarta szűrni a levet a csajjal, akár testi akár más értelemben.

Ez csak egy kis egó növelő teszt volt.

2012. júl. 13. 16:36
 17/35 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom hogy mit higgyek...egyszerűen fáj az egész, de ma rákérdezek az tuti
2012. júl. 13. 16:39
 18/35 A kérdező kommentje:
Majd le írom hogy mit mondott...és ti meg elemzitek :D . Próbálom el hessegetni a fájó gondolatokat...de egyszerűen nem tudom! Attól is félek hogy ha megcsalna, meg tudnám bocsájtani neki....annyira szeretem :(
2012. júl. 13. 16:42
 19/35 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Először is nagyon fiatalok vagytok, és ilyenkor még "teljesen természetes" ez a flörtölgetés. Csak éppen az a bibi, hogy nektek babátok lesz, és azért felelősséggel tartoztok, nem csak te, hanem a párod is. Milyen apa az olyan, aki már másfele kacsintgat, amikor a párja a finish-ben van az ő gyerekével a szíve alatt?

Én leülnék vele, hogy bocsi, de nem bíztam benned, hanem a női megérzésemben, és megnéztem a beszélgetésedet a lányzóval, és nagyon rosszul esik, hogy átvertél. Neked hogy esne, ha én ezt tenném veled? Ráadásul én most olyan dolgokon megyek keresztül, amiről neked fogalmad sincs, mert kívülálló vagy, nem érzed azt amit én, és mindezt azért, mert szeretlek és együtt akarok veled élni, együtt akarom nevelni a közös gyerekünket. Erre te ilyet csinálsz? Mondd el nekem, hogy ez mire volt jó. Ha mondasz egy megfelelő és őszinte érvet, akkor elfogadom és megbocsátok. De ha megint át akarsz verni, azt tudd, hogy úgy is rájövök, és onnantól kezdve egy fikarcnyi bizalmam sem lesz benned. Nem hiszem, hogy ezt szeretnéd.

Ha kb ezeket elmondod neki, akkor magába fog szállni (hacsak nem egy önző, egoista tapló), és bocsánatodért fog esedezni. Reméljük így lesz, és lepattintja a csajt. Más részről én megkérném, hogy blokkolja a lányzót, és ne beszélgessen vele, mert neked ez rosszul esik, és nem hiányzik az, hogy féltékenykedéssel teljen az utolsó pár hét.

Kitartást és bátorságot kívánok! Majd ír, hogy mi volt!!!

2012. júl. 13. 16:57
 20/35 anonim ***** válasza:
71%

Egyetértek a 19essel. Én ugyanezeket mondtam és a férjem ezerrel tepert hogy bizonyítson. Csak hát a bizalom nehezen áll vissza. Nekem se volt egyszerű de neked meg még rosszabb hogy a bizalmatlanság megmérgezi ezt az utolsó pár hetet amikor most épphogy maximális bizalommal kellene lenned feléje mert rá (is) leszel utalva mikor kiszolgáltatottan szülsz pl. (ha ott lesz) vagy az első hetekben amik nem a legkönnyebbek. És még ezen görcsölni ekkor is hogy na VAJON KIVEL flörtölget...

Hát kitartást neked!!!

2012. júl. 13. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!