Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A várandósságom az oka?...

A várandósságom az oka? (Házasság)

Figyelt kérdés
Sziasztok, 34 hetes kismama vagyok, és nagy butaságot csináltam. :( Első sorban fiatal házasok vagyunk(1 éve). És múltkor rajtakaptam a férjem, hogy a volt barátnőjével beszélget egy közösség oldalon. Nem láttam belőle sokat, csak annyit hogy a lány azt írta neki hogy jó lenne találkozni. Mind ez után a férjem megnyugtatott hogy nem akar tőle semmit. Hittem neki. De ma reggel úgy keltem hogy muszáj tudnom az egész beszélgetést. Itt jön a butaságom. beléptem a férjem oldalára, és vissza néztem a társalgást. A férjem mindig kitörli a beszélgetéseket, de ezen az oldalon meg lehet nézni még így is, amit ő nem tud. Na mármost nekem azt mondta amikor megláttam hogy kivel beszélget, hogy a lány írt rá, de ez nem igaz, ráadásul előtte való nap is beszélgettek, olyanok voltak benne hogy a lánytól megkérdezte hogy köztük mi van, erre a lány hogy barátság, erre a férjem hogy egyenlőre igen, és hogy ő neki egy szép emlék...stb. Flörtölt vele, udvarolt neki. Nem tudom mi tévő legyek, lehet hogy az az oka hogy babát várok, és így nem vagyok olyan vonzó? De miért nem mondta el? Miért kell titkolózni? Kérjem számon? Adjatok tanácsot légyszi! Nagyon el elvagyok keseredve :( Félek....! Köszönöm!
2012. júl. 13. 16:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%
írj majd mi volt !
2012. júl. 13. 17:49
 22/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Beszéltem vele, elmondtam neki hogy megnéztem hogy mit beszéltek. Elmondtam neki hogy e nekem mennyire fáj, és hogy rosszul esett, csalódtam benne. Nem győzött bocsánatot kérni, azt mondta hogy Ego növelés miatt csinálta, és nem akar ettől a csajtól semmit. Mondta hogy nagyon szeret, nem akar elveszíteni, és hogy letörni, és letiltja a lányt. Egy kicsit megnyugodtam, de továbbra is azért nézegetem a beszélgetéseket. Ne hogy át csesszen! Köszönöm hogy elolvastátok, és adtatok erőt! Aranyosak vagytok! :) Remélem hogy észbe kap egy kicsit... :/
2012. júl. 13. 18:06
 23/35 anonim ***** válasza:
Remeljuk h tenyleg eszhez kap. Mostantol felelossegteljes csaladapanak kell lennie,de sztem befog noni a feje lagya hamarosan. Remelem minden jo lesz. Boldog babavarast. Vigyazzatok magatokra!!!!
2012. júl. 13. 18:16
 24/35 anonim ***** válasza:
mire fel kell neki egó növelés? nem elég egó növelés h van egy szép felesége aki hamarosan kisbabát szül neki? undorító féreg a férjed,már ne is haragudj.. ha 10-20 év után akarna egy kis plusszt még hagyján de így.. szemétláda
2012. júl. 13. 18:20
 25/35 anonim ***** válasza:
Én is mindig elolvasom a barátom levelezését a tudta nélkül és szerencsére nem találtam még ilyet, de én is nagyon kiakadnék. Mi 20évesek vagyunk szóval én is félek kicsit hogy majd másokkal akar lenni. Örülök hogy jól alakult a dolgok de szerintem azért még figyelj oda. A volt barátnője amúgy tudja hogy apa lesz? Mert ha igen akkor inkább nem jellemzem az ilyen nöket, akik nem tartják tiszteletben más kapcsolatát, pláne ha úton a baba... 30hkm
2012. júl. 13. 18:33
 26/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok. remélem hogy tényleg benő a feje lágya...reméljük :)
2012. júl. 13. 19:08
 27/35 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Egy cipőben járunk. Talán nálunk egyértelműbb a helyzet. A legjobb barátnőm és a párom akivel régóta együtt vagyun,akivel a 3.picit várjuk leveleztek. Elolvastam. Megtárgyalták hogy velem régóta nincs szex,mert nem kíván és hogy majd orálisan kielégítik egymást abban a lakásban,ahonnan éppen elköltöztünk. Ennek pár napja. Azóta rengeteget zokogtam,átérzem helyzeted. A kapcsolatom 0,az eletem romokban. Semmi előjele nem volt. Mintha kést szúrtak volna belém.Azóta is minden sor előttem van.Számomra csak a gyermekeim jelentenek kapaszkodót ehez az igazságtalan élethez. Fel a fejjel
2012. júl. 13. 19:22
 28/35 A kérdező kommentje:
Jaj istenem....nagyon sajnálom....ez szörnyű. Kitartást és nagyon sok erőt kívánok neked! :( :/
2012. júl. 13. 19:23
 29/35 anonim ***** válasza:
Már nem tudok megbízni benne. Elfogadtam a dolgot. Másokkal hempereg,és én nem vagyok hajlandó összefeküdni vele. Szerinte én vagyok a hibás mert nyomozgatok,és a bizalmatlanságom miatt tette.. Állítólag nem tették meg. Na de már nem hiszem el. Egyszerűen nem megy. Pedig egyszerű kivancsiság hajtott.. Máskor még poénkodtam is hogy csak le bukjon,remélem a haverjaihoz megy..Hát nem ott volt. Es talán utána úgy volt velem.. Bennem..fúj
2012. júl. 13. 19:39
 30/35 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon jól tetted h megnézted! Jujj nagyon fiatalok vagytok még :/! Remélem észbe kap és nem lesz gáz veletek ha már babátok lesz :) ami nagy öröm!!
2012. júl. 13. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!