Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek az Elina...

Mi a véleményetek az Elina névről?

Figyelt kérdés
Pontosabban Elina Sára, mert két neve lenne. Nem tudunk dönteni a férjemmel a nevet illetően és valamiért mindig az Elinánál kötünk ki, de ezt sem érzem igazinak. Bár tettszik, nem tudom eldönteni, hogy tényleg akarom-e. Eddig akinek megemlítettem olyan furán nézett rám, egyedül a barátnőmön láttam, hogy tényleg tettszik neki. Tényleg olyan borzalmas lenne?
2012. júl. 12. 21:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

az én kislányom is Elina lett volna:) de fiú lett:)

Szerintem szép, dallamos nem szokványos név. Én is Linának Lininek becézném, eszembe se jutott ez az Eli-elefánt dolog.

Nekünk mondjuk gyakori és rövid a vezetéknév ezért is válogattunk a 3 szótagú nevekből.

2012. júl. 13. 06:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Elina? Barbie Fairytopia :) Nem rossz
2012. júl. 13. 07:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik :) igazán bájos kishölgy jut róla eszembe :)
2012. júl. 13. 09:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

10-es: akkor hogy hívják a kislányt?

Szerintem is szép név. A Sára alapból nem tetszik (ellenszenvesek nekem a Sárák), de együtt a kettő jól hangzik!

Viszont ha nem érzed igazinak, akkor szerintem keress még! Meg ha még az elején vagy, akkor úgy is változni fog!

Mi is eőször Zoénak akartuk hívni, úgy gondoltam, hogy ettől senki és semmi nem tátnoríthat el, aztán még is Evelin lesz. :)

Szép babavárást!

2012. júl. 13. 09:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig tudtam, ha lányom lesz Elina lesz. Még nem tudjuk pontosan hogy fiunk vagy lányunk lesz, illetve a férjem szerint nem szép név, de ha lány lesz tuti Elina lesz. Sára nekem nem kellene mellé. Az egyik távoli ismerősöm kislánya Boróka Elina. Ha mélyebbet is szeretnétek szerintem elé tenném.
2012. júl. 13. 09:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személy szerint nagyon tetszik a 2 név együtt, amit választottatok! :) Boldog babavárást
2012. júl. 13. 09:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép,hogy Elina Sára:)Gratulálok!
2012. júl. 13. 09:37
 18/19 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem tetszik, és a Sára sem.
2012. júl. 13. 09:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ. Két nevet azért akarunk mert már van egy Noémi Laránk és mivel neki is két neve van, ezért szerintem fura lenne, ha a kicsinek nem így lenne. Nem vagyok a 2 név híve, de babonából kapta. Mindegy, ez egy külön történet. Egyébként 30 hetes vagyok, már nincs olyan sok időnk gondolkodni.

Mindenkinek nagyon boldog babavárást és babázást!

2012. júl. 13. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!