Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek az Olivér...

Mi a véleményetek az Olivér névről?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de nem illik a vezetéknévhez sajnos. Amúgy bennevan nálam a top10ben :-)
2012. júl. 7. 22:33
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem is cuki meg jó, végül azért esett ki nálunk mert a jelentése nem olyan szép
2012. júl. 7. 22:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, hogyan becéznéd, Oli? Nem nagyon jön be, bocsi. De ez nem jelent semmit, neked attól még tetszhet :)
2012. júl. 7. 22:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Én mostmár úgy elvagyok vele, az Oli is aranyos meg az Olcsi becézésnek, de amikor kislány voltam, elsős-másodikos, akkor ismertem meg egy Olivért, és szó szerint felfordult a gyomrom, mert vörös hajú szeplős kis cukifiú volt, de egyszerűen nem értettem miért van a nevében a VÉR. Pár barátomnak is ez volt a véleménye, hogy mennyire gusztustalan, hogy Oli-VÉR. :D Szóval nekem ez volt a problémám, még ma is sokszor eszembejut, ha hallom a nevet, de már jobb.

22 L 8hkm

2012. júl. 7. 23:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik!
2012. júl. 7. 23:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, de sajnos nálunk sem illik a vezetéknévhez ezért Bence Olivér lesz a kisfiam. A Bence nem tetszik annyira ezért én Olivérnek fogom hívni...
2012. júl. 8. 00:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik,kisfiúnk lesz és próbálom a páromat rábeszélni eddig még nem sikerült, de nem adom fel :)
2012. júl. 8. 01:44
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem sem tetszik.
2012. júl. 8. 08:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem gyerek korom óta az egyik kedvenc férfi nevem. Általános hetedikben szerelmes voltam egy akkor másodikos gimis Olivérbe, akivel tíz évvel később össze is jöttem (kitartó vagyok :D). Aztán tök buta voltam, mert elmondtam a férjemnek, hogy volt egy Olivér nevű pasim, és ő azóta utálja ezt a nevet, úgy hogy sajna nem lehet ez a fiunk neve (de lányunk lesz). Én szerintem a világon a legszebb név! Imádom!!!
2012. júl. 8. 10:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekünk is Olivér lesz a kisfiunk, és a beceneve már most LIÓ!

30hkm

2012. júl. 9. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!