Terhesen gyomorgörcsök?
Figyelt kérdés
Tegnap elött kezdöttek gyomorgörcseim.Nálatok fordult ilyen elö?De már olyan szinten fály hogy a könnyem jön,Vehetek be fájdalomcsillapito?Ha igen mit?A doki csak savlekötöt irt.Már nem birom ugy fáj,hánytam is kétszer de nem enyhült enni is alig tudok.9hétben járok2012. júl. 12. 14:23
1/1 Avery válasza:
Panadolt be lehet venni terhesen, tudtommal.
Egyébként bármi lehetséges a terhesség során. Van, akinek "semmi baja", van, aki sugárban hány mindennap többször is, akár a 14. hétig, vagy még tovább...
Én néha úgy felpuffadok, hogy csak feküdni bírok, és azt se' tudom, melyik kajától.
Kitartás, a vitamint szedd be (főleg a folsavat), és ne aggódj azon ha alig tudsz enni, nem lesz baja a babának. Lesz jobb is, még pár hét lehet hogy ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!