Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rákszűrés terhesen?

Rákszűrés terhesen?

Figyelt kérdés
20 hetes vagyok,most készülök rákszűrésre.Nem kockázatos terhesség alatt?Magánrendelésre járok, de most az SZtk-ba megyek, kicsit tartok tőle,hogy nehogy gondatlan legyen az orvos és valami kárt okozzon.Van mitől tartanom?
2012. júl. 11. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs mitől tartanod.Utána kis vérzés is előfordul,mindenképp vigyél magaddal tisztasági betétet.Nem lesz semmi baj.
2012. júl. 11. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem a dokim az elején megnézte a papíromat,hogy mikor volt utoljára rákszűrésem.Mivel nem telt le még az 1 év,ezért nem vette le.És már nem is fogja,nehogy baj legyen.Majd a 6 hetes kontrollon.

Szerintem nem veszik már le ilyenkor,olvastam valahol,hogy vagy az elején,vagy majd szülés után.

31hkm

2012. júl. 11. 16:45
 3/5 eszo ***** válasza:
nekem 5 hetesen vették le..úgyhogy túl vagyok rajta..de szerintem sem fogják már levenni..majd szülés után
2012. júl. 11. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is az első alkalommal megkérdezte a doki, hogy mikor volt rákszűrésem, s mivel nem telt el 1 év, ezért mondta, hogy akkor majd a 6 hetes kontrollon veszi majd le.

Fura, hogy ilyen későn jutott eszébe a dokidnak...

De nyugi, biztos nem lesz gond!!

2012. júl. 11. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem levették, akkor már 32 hetes voltam. Nem volt semmi gond, egy kicsi barnázás volt. Én is úgy gondoltam, hogy majd a szülés után veszi le a doki, de azt mondta, hogy még szülés előtt nézzük meg.
2012. júl. 11. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!