37-38 hetes kismamák! Ti nem féltek, hogy péntek 13-án fog megszületni a babátok? 37hkm
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 00:43
11/16 anonim válasza:
Szia! Az én kisebbik fiam péntek 13-án született, 2009 februárjában. A nagyobbik fiam pedig dec.13-án, Luca napon. Nekünk szerencsés a 13-as szám. Semmi hátránya nem származik a manónak a péntek 13 miatt. :)
12/16 anonim válasza:
Én anno csütörtök 12-én szültem, de eszembe sem jutott, hogy másnap péntek 13 van. Ennyi erővel azon is parázhattam volna, hogy mi lesz azon a napon az 1 napos babámmal?
13/16 anonim válasza:
előző vagyok
Barátnőm 2006.06.06-kor szült, reggel 6 órakor. :)
15/16 anonim válasza:
én nagyon örülnék már nagyon nehéz mozognom,aludni,ég a nyelőcsövem! Üdv egy 38.heteske aki kicsi lányt vár!mellesleg 1 ujjnyi csak a tágulásom,2 a lepényérettség és semmi jele a szülésnek!szép estét
16/16 anonim válasza:
Én idén április 13.-án péntek éjjel vetéltem el spontán, így gyűlölöm a péntek 13.-át, viszont az egyik legjobb barátnőm július 13.-án szintén pénteken hozta világra a szépséges kisfiát ami némileg ellensúlyozza a babonámat és utálatomat ez a nap iránt. Most megint babát várok, eddig jól vagyunk (kop-kop-kop)és nem kizárt, hogy jövő április 13.-án születik majd meg, remélhetőleg makk egészségesen, mert ez a legfontosabb. <3 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!