Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetek a rosszuleteim ellen?

Sonena kérdése:

Mit tehetek a rosszuleteim ellen?

Figyelt kérdés
sziasztok en angliaban elo 6 hetes kismama vagyok. egesz nap sedulok hanyingerem van hanyok es alszok mit tegyek? kerdeztem az orvosomat hogy szedjem e az elevitet de o felirt nekem egyu itteni tablettat amit meg most 2 honapig szednem kell es azt mondta nem kell az elevit mit gondoltok . varom a valaszotokat nagyon rossza kozerzetem!koszonom elore is!!

2012. júl. 12. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig jó az Elevit én azt szedem és bevált. Rosszullétek elen szerintem nem tudol csinálni semmit sajnos. Vigyázz magadra és igyál sok folyadékot!!!!
2012. júl. 12. 03:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt olvastam, hogy hasznos lehet , ha ébredés után még mielőtt kikelnél az ágyból elrágcsálsz egy kis ropit vagy valami hasonlót.Nem tudom mennyire válik be, mert én nem voltam hányós.A gyomrom igaz forgott, azt szénsavas vízzel tudtam enyhíteni.Vagy pedig tűrni kell, meglátod, ha elmúlik ez az időszak, el is felejted milyen "rossz" volt.

A terhességi vitaminokról meg úgyis eltérő véleményeket találsz, ki ezt ki azt részesíti előnyben, én például gravidát szedek.

22 hetes km

2012. júl. 12. 06:49
 3/3 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a valaszokat semmi nem hasznal sajnos imatkozom hogy minnel hamarabb elteljen ez az elso harom honap kivagyok raadasul most meg a torkom is faj aaaaa minden osszejott de ki kell birni

minden joban van valami kis rossz hat ez nem rossz csak egy kicsiket kellemeten

2012. júl. 18. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!