Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel kenitek a hasatokat...

Mivel kenitek a hasatokat terhességi csíkok ellen?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Disznózsírral.
2012. júl. 1. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
babaolajjal, különféle márkájú terhességi csíkok megelőzésére szolgáló krémekkel (naponta többször).Nem is írok semmi márkanevet, mert ez genetika, hogy csíkosodsz-e vagy sem.Nekem nagyon csúnyán reped a bőrőm a hasamon, oldalamon, combomon,mellemen, hiába kenem drága krémmel is....És akkor még csak nem is szedtem fel sok pluszt.
2012. júl. 1. 21:23
 3/12 gabszem ***** válasza:

én ezzel kentem, nem lettek csíkjaim.

[link]

Hát szerintem genetika, meg attól is függ hogy mekkora a hasad, nekem nem volt túl nagy hasam, pedig a babám 4080 gramm és 56 centi volt szóval nem egy kis gyerek és anyukámnak a mai napig megvannak a csíkjai.

2012. júl. 1. 21:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Én DM-ben vettem a babylove krémet és a mamaglükk vagy valami ilyesmi testvajat! Ezeket felváltva használtam! Én hajlamos vagyok a csíkosodásra, de 1 darab csíkom se lett terhesen!
2012. júl. 1. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Most Johnson's babaolajjal hasam+melleim, de ha elfogy sima Tescosat, vagy DM-eset veszek, hiszen úgysem számít nagyon mivel kened, ha a kötőszöveteid örökletesen gyengék.
2012. júl. 1. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Testápoló és extra szűz olíva olaj+pár csepp bio masszázs olaj az illata miatt. Sehol egy csík.

40+1 hetes kismama

2012. júl. 1. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Az elsővel is és most is a Dm-es Babylove-ot használom.

Nincsenek csíkjaim, holott az elsővel 20 kg-t híztam is!

2012. júl. 1. 22:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Kakaóvajas Baba testápolóval:)
2012. júl. 2. 06:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Én kentem mindennel, ami direkt csíkok megelőzésére szolgál, nagyon pici hassal mentem szülni, mégis csíkos lettem. :( Barátnőm semmit sem használt, hatalmas hassal ment szülni és nem lett csíkos.

Ez genetika, ha hajlamos vagy rá tök mindegy mit csinálsz sajnos. :(

Most sima testápolóval kenem.

2012. júl. 2. 08:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem még ami fontos a krémek mellett, hogy rengeteg folyadékot kell inni, hogy a bőr megtartsa rugalmasságát, de én is úgy tudom, hogy ami a leginkább befolyásolja az genetika.

Engem az érdekelne még, hogy akinek lettek csíkjai, kb. mihor jelentek meg?

28hkm.

2012. júl. 2. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!