Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti mit tesztek a...

Kismamák! Ti mit tesztek a nagy meleg ellen?

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok pont ma, és mindenki azzal ijesztget hogy a nagy meleg miatt beindulhat a szülés :S

alig bírom amugy is ezt a 30-35 fokot ami most van egy hete kb. mit tesztek ellene?

és tényleg beindulhat?

és ha most fogok szülni milyen ruciban hozhatom majd haza? sapka, hosszú ujjú ruci akkor is kell majd neki?

2012. júl. 4. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Igen, front hatására megszaporodnak a szülések.

Szellőztetek, ventillátor 3-as fokozaton megy napi 24 órában. Vettem legyezőt, azzal legyezem magam. Alig van rajtam ruha.

Könnyű szülést :)

35 hetes kismama

2012. júl. 4. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:
neked is :D
2012. júl. 4. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Tusolj le napi 8X, minden alkalommal mosd meg a hajad, az hűt.
2012. júl. 4. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus az durva lenne napi 8X zuhanyozni!

A legyező jó ötlet, meg ventilátor, hidegvizes borogatás homlokra, nyakra, áttörölni a pocakot. Jégkrém, mondjuk ebéd után, hideg ásványvíz, tea. Ezeket tudom ajánlani. Esetleg mobil klíma...

2012. júl. 4. 18:27
 5/5 A kérdező kommentje:

hát lehet megvan a napi 8 még nem számoltam :S

reggel felkelés után muszáj mert folyik rolam a viz, aztán leviszem a kutyát utána feljövök megint folyok, dél egy körül megint lemegyek vele azután is kell, és délután meg amikor bevásárolni megyek azután is kell persze este megint kutyázás :-D azután megint vacsi előtt, és mielőtt lefekszem azelőtt is.

majdnem 8 :D

2012. júl. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!