Meleg kiütés ellen lehet tenni valamit? Krémmel kenni, vagy valami?
Szia, az én kislányomnál is ezeken a területeken jött ki, itt olvastam, hogy a hintőpor segíthet. Tényleg bevált, alaposan hintőporoztam, és 2-3 nap alatt nyomtalanul eltűntek a pöttyök.
Azóta is minden fürdetés után púderezem, szerencsére nem jött elő több kiütés.
Minden jót!
Szia nekem is a kisfiam pont ilyan izzados, nekem az orvos azt mondta hogy eleg ha langyos vizes vattatamponnal ott attorolgetem naponta parszor, vagy mikor latom hogy megizzadt. A mellkasarol es a tarkojarol elmult ezzel a modszerrel a nyakat viszont kalcium kremmel is kenem mert ott nem segit a sima viz.
Elore tartok a meleg nyari idoszaktol:-(
Sok sikert.
Szia!
Én is próbáltam minden "csodaszert", semmi sem segített... Férjem nem hagyott békén, hogy mutassam meg a gyerekorvosnak. Felírt neki egy krémet és 1 éjszaka alatt elmúlt. Nem tudom milyen krém lehet, nincs neve, ilyen gyógyszertári kevert valami :) Mutasd meg neki a gyerkőcöd, biztos tud adni valamit!
Hát elég kicsi még, 5 hónapos lesz. Nincs nagy haja se. Majd megmutatom a doktornéninek, úgy is megyünk súlyt méretni valamelyik nap.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!