Gyerekszoptatással járó következményt, például a mell ereszkedést hogyan tudnám elkerülni?
Genetika sajnos nagyrészt.
az a "baj" hogy moshatod hideg vizzel a cicit hordhatsz ilyen olyan melltartót éjjel is akár de ha nem csinálsz vele semmit is mondhatod hogy bakker nyúlik és sose tudod meg milyen lenne ha fordított esetben megelőznéd .
melltartót hordhatsz amit szaküzletben a Te alakodra mértek tehát jól választott jól tartó melltartót viselsz amikor csak lehet . hideg vizes mosás krémezés nem tudod elkerülni egyáltalán javítani lehet sokat .
Nem igazán tudod elkerülni. Én 19 évesen szültem a kislányomat és hát borzasztóan megereszkedett nagyon lógott. Én megcsináltattam. Felvarrattam meg szilikon.
Egy 2 éves kislány anyukája és 37 hkm.
Hát igazából genetika. Nekem 3 kicsim van, mind3 1 évig szopott. A mellem iszonyúan néz ki. (fogytam is mondjuk).
De anyukámnak is ilyen volt 2 szoptatás után.
Állandóan hordok/hordtam melltartót terhesen is szoptatás alatt is, váltott vizes zuhany, most mindennap edzek már és mellizom gyakorlatok is vannak benne, sportoláskor sport melltartó, idős sem vagyok (29) mégis szörnyű.
barátnőm szintén 3 kicsit szoptatott még tovább mint én, első babájávan 25 kilót hízott! így melle is dupla akkora lett, melltartót nyáron meg éjjel, otthon se hordott sose, mégis tök szépek maradtak a mellei, legalábbis ugyanúgy néznek ki bikiniben meg ruhában mint régen (meztelenül nyilván nem láttam:)))
És 37 éves...
Három gyerkőcöt szoptattam, mindhàrmat, több, mint egy évig. Már az első szűletése után elkezdtem a sùlyzós edzéseket otthon..., most vagyok 35 és nincsenek megereszkedve.
Kitartás! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!