Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Tünetek? Elmúlt! Normális már...

Tünetek? Elmúlt! Normális már ilyenkor?

Figyelt kérdés

10+1 hetes vagyok, az eddig borzalmas mellfájdalmam elmúlt. Nem egyik pillanatról a másikra, de napról napra kevésbé fájt, ma meg már szinte semennyire. Szagundor és álmosság még mindig van, de ez elmúlt. 7 hetesen voltam utoljara ultrahangon, akkor voolt szivhang meg a babam is nagyon jol volt, koranak megfelelo merete volt :)

Aggaszt nagyon. Másfél hét mulva megyek dokihoz, addig lerágom a körmeimet! Ugye ez nem jelent bajt?

2012. jún. 8. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
10 hetes korban visszaesik a hormontermelés kicsit, ilyenkor általában enyhülnek a tünetek. Semmi baj. :)
2012. jún. 8. 12:33
 2/2 anonim válasza:
Én napra pontosan ugyanannyi idős vagyok uh szerint, mint te és ugyanúgy, csökkent a mellfájdalmam és már ma éjszaka sem kellett kimennem pisilni. De egyik kedves válaszoló engem is megnyugtatott azzal, amit az első válaszoló itt írt, hogy a 10. héten kevésbé intenzíven termelődnek a hormonok és ezért enyhülnek a tünetek.
2012. jún. 9. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!