Hány hetes korig fájt a melletek?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj és még csak 5+3 hetes vagyok.2012. jún. 8. 20:03
1/8 anonim válasza:
Nekem már a nemvárt előtt kb 1 héttel kezdett el nagyon fájni, onnan már sejtettem, hogy baba. Annyira fájt, hogy nem tudtam hason aludni. Aztán elmúlt pár napra, jól meg is ijedtem, mert más tünetem nem volt. Aztán megint visszajött egy hétre, majd megint elmúlt pár napra. És így végig :)
Most vagyok 10+1 és 2 napja már nem fáj annyira, pedig 1 hete még hozzá sem tudtam érni. Megint aggódom, nehogy baj legyen, mert más tünetem azóta sincs nagyon :/
Úgyhogy várom vissza a cicifájdalmat! :))
2/8 anonim válasza:
Én 14 hetes vagyok, a fájdalom állandó (de nekem pl a bimbim egyáltalán nem érzékeny) de van amikor gyengén, van amikor erősen fáj. Egyébként is nagy mellem volt, de a hormonok most megdobták még egy mérettel :D Szóval kitartás, majd megszokod :)
3/8 anonim válasza:
38+4, akkor szültem. :D Addig fájt, aztán azonnal elmúlt. (Egyetlen szoptatási tanácsadó, csecsemős nővér, mellszívó, sőt, a saját lányom sem talált benne egy csepp tejet sem...)
4/8 anonim válasza:
34. hetes vagyok...és még mindig csak melltartóban tudok aludni.... kitartás:)
5/8 anonim válasza:
18 hetes vagyok és csak eleinte fájt, de akkor sem nagyon.
6/8 anonim válasza:
Nekem ez volt az első terhességi tünetem és még most is tart.
17hkm
7/8 anonim válasza:
nekem nagyon fájt az elején de kb 10-11 (tehát első trimeszterig) hétig, aztán elmúlt, az émelygéssel együtt és azóta minden rendben! :)
21hkm
8/8 anonim válasza:
Én 2 hetes baba vagyok. A mellem már annyira nem fáj, de naponta beszarok vagy kétszer és folyton bepisilek, ráadásul egész éjjel ordítok. Na, mentem szundizni, okcső pápusz anyucicik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!