Hány hetes korig esik be a méh körüli terület (a Vénusz-domb feletti rész) a kismedencébe hanyatt fekve?
Nem vékonyságon múlik, hanem a hasizom erősségén. Egyébként én vékony vagyok, és míg nem kezdett alulról kerekedni a pocim (30. hét), addig megvolt ez a is beesés.
38 hetes km
Hát vagy igen vagy nem.
Én sosem voltam sportos, hasizmozni végképp nem szoktam, és vékony is vagyok.
Első gyerekemet 24-25 hetesen kezdték észre venni, a másodikat 20 hetes kora körül, a harmadikat már 13-14 hetesen, de ahhoz persze úgy is kellett öltöznöm.
Magam persze már korábban is láttam, de hogy pontosan mikortól, az nagy passz, nem emlékszem már ennyire... :o)
Az erős hasizom nem azt jelenti, hogy kidolgozott, hanem azt, hogy genetikailag/alkatilag mennyire erősek a támasztószövetek. Nálad is látszik, hogy az első terhességnél még úgymond jól tartottak, majd a későbbiekben az előző várandósságok hatására már hamarabb engedtek. Tehát amikor ilyenkor erős hasizomról beszélünk, akkor nem arról van szó, hogy ki mennyit gyúrt hasra. :)
Szóval igen, alkatfüggő, nem lehet előre tudni, hogy kinek hogyan nő majd a pocakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!