Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korig esik be a...

Hány hetes korig esik be a méh körüli terület (a Vénusz-domb feletti rész) a kismedencébe hanyatt fekve?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez testalkatfüggő.
2012. ápr. 27. 08:59
 2/7 A kérdező kommentje:
A vékonyabb lányoknál hamarabb látni, mint azoknál, akiken van felesleg?
2012. ápr. 27. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem vékonyságon múlik, hanem a hasizom erősségén. Egyébként én vékony vagyok, és míg nem kezdett alulról kerekedni a pocim (30. hét), addig megvolt ez a is beesés.

38 hetes km

2012. ápr. 27. 09:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezek szerint, ha erősebb a hasizom, akkor később látszik meg a pocak is?
2012. ápr. 27. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát vagy igen vagy nem.

Én sosem voltam sportos, hasizmozni végképp nem szoktam, és vékony is vagyok.

Első gyerekemet 24-25 hetesen kezdték észre venni, a másodikat 20 hetes kora körül, a harmadikat már 13-14 hetesen, de ahhoz persze úgy is kellett öltöznöm.

Magam persze már korábban is láttam, de hogy pontosan mikortól, az nagy passz, nem emlékszem már ennyire... :o)

2012. ápr. 27. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Az erős hasizom nem azt jelenti, hogy kidolgozott, hanem azt, hogy genetikailag/alkatilag mennyire erősek a támasztószövetek. Nálad is látszik, hogy az első terhességnél még úgymond jól tartottak, majd a későbbiekben az előző várandósságok hatására már hamarabb engedtek. Tehát amikor ilyenkor erős hasizomról beszélünk, akkor nem arról van szó, hogy ki mennyit gyúrt hasra. :)

Szóval igen, alkatfüggő, nem lehet előre tudni, hogy kinek hogyan nő majd a pocakja.

2012. ápr. 27. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:
3. vagyok, egyébként ez a kis beesés nem tudom miért olyan lényeges, nekem a 15. héten is adták már át a helyet, abszolút kismamis pocakom lett, ettől függetlenül ruha nélkül, fekve látható volt amire gondolsz (ha egyre gondolunk) a 30. hétig. Szóval szerintem ez tök irreleváns, és ráadásul a has növéséhez sincs semmi köze. :)
2012. ápr. 27. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!