Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtörtént már valakivel,...

Megtörtént már valakivel, hogy be kellett kéreckednie mosdóba valamilyen boltba pl. Spar, Penny mert már nem tudta volna tovább visszatartani a pisilést?

Figyelt kérdés
Lehet furcsa kérdés, de mostanában nagyon nyomja a hólyagomat a baba és volt ,hogy olyan hirtelen rámjött az inger,hogy azt hittem ott folyik ki a boltba. Ilyen esetben mit tanácsoltok?27hkm
2012. júl. 10. 23:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én egy szupermarketban dolgoztam/dolgozok. Jelenleg nem, mert első babánkat várom :) Nálunk is csak személyzeti WC van, ahová vásárló nem jöhet be(biztonsági okokból). De szemben ott a Tesco, ahol van nyilvános. De én azért felülbíráltam a szabályokat néha. Például gyermekekkel és kismamákkal besurrantam. Megvártam őket és sose szólt rám a főnököm, hogy mit képzelek magamról.
2012. júl. 11. 09:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugyan még nem fordult elő velem ilyesmi eddig, de ha szükségét fogom érezni, be fogok kéreckedni a legelső adandó helyre. Nem érzem cikisnek. Alapból azt gondolom, hogy egy kismamának meg szokták engedni...Szerintem természetes, magamból kiindulva. De persze ebben is vannak kivételek...
2012. júl. 11. 09:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon jó storyk vannak. Igen a vendéglátó egységekbe fogyasztás nélkül is. Én is eladó voltam, de én beengedtem a kismamákat vagy kisgyerekeket. Bár elvileg nem lehetett volna,mivel ahhoz külön engedély kellene ,hogy nyilvános legyen a wc. Nehéz dolog ez. Én is olyan útvonalon megyek,hogy be tudjak menni valahova. Viszont itt 3 percre van egy Spar ahol rám jött ez az érzés. Most még vissza tudtam tartani, de legközelebb vagy meg kell kérdeznek nekem is vagy csapot papot otthagyok és "szaladok "hazáig. Bér itt nagyobb az esély ,mert ismernek hiszen minden nap oda járok és beszélő viszonyba vagyok sok pénztárossal.

Kedves bankos válaszoló! Mitől folyt el a magzatvized? Nem lehet tudni? Meddig kellett bent maradnotok a kórházba? A 32 hetes baba nem túl pici még?

2012. júl. 11. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!