Megtörtént már valakivel, hogy be kellett kéreckednie mosdóba valamilyen boltba pl. Spar, Penny mert már nem tudta volna tovább visszatartani a pisilést?
Nagyon jó storyk vannak. Igen a vendéglátó egységekbe fogyasztás nélkül is. Én is eladó voltam, de én beengedtem a kismamákat vagy kisgyerekeket. Bár elvileg nem lehetett volna,mivel ahhoz külön engedély kellene ,hogy nyilvános legyen a wc. Nehéz dolog ez. Én is olyan útvonalon megyek,hogy be tudjak menni valahova. Viszont itt 3 percre van egy Spar ahol rám jött ez az érzés. Most még vissza tudtam tartani, de legközelebb vagy meg kell kérdeznek nekem is vagy csapot papot otthagyok és "szaladok "hazáig. Bér itt nagyobb az esély ,mert ismernek hiszen minden nap oda járok és beszélő viszonyba vagyok sok pénztárossal.
Kedves bankos válaszoló! Mitől folyt el a magzatvized? Nem lehet tudni? Meddig kellett bent maradnotok a kórházba? A 32 hetes baba nem túl pici még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!