Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti is sűrűbben...

Kismamik! Ti is sűrűbben jártok pisilni? Esetleg volt már olyan, hogy nem birtátok visszatartani? én a 30. hétben járok, és nekem volt már ilyen.

Figyelt kérdés
irjatok légyszi, mert nem tudom, hogy ez notmális-e.
2009. máj. 5. 16:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mióta tudom hogy kisbabám lesz, azóta minden éjjel felkelek pisilni. Eddig mindig végigaludtam az éjszakát. Olyan még nem volt hogy nem birtam visszatartani.
2009. máj. 5. 16:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom teljesen normális a pisi-roham. Az alhasi vérbőség okozza.

Nekem is volt már olyan, hogy ha akkor azonnal nem mehettem volna wc-re lehet bement volna. Szerintem attól is függ, hogy mennyire nagy a baba, mert ha már elég nagy nyomhatja a hólyagot. Sőt olyat is hallottam már, hogy terhesség alatt a tüsszentéskor becsurgott egy pici a kismamának.

Hát nem egyszerű a várandósság, de minden kellemetlenséggel együtt NAGYON MEGÉRI!!! :)

További kellemes babavárást! :)

2009. máj. 5. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Rám a terhességem eleje óta igaz, hogy gyakran járok pisilni, az elmúlt néhány hétben még sűrűbben, mint eddig. Tüsszentéskor pedig előfordul, hogy becsorog...

33 hetes kismama

2009. máj. 5. 16:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, nekem is nagyon gyakran kell pisilni, a picim buksija nyomja a hólyagomat, és mindennek megkoronázása képp' folyamatosan jönnek ki a veseköveim, ami még rosszabbá teszi a dolgot:) Néha van, hogyha pisilni kell és megüti a babuci, hogy 1-2 csepp kijön sajnos. Egyébként teljesen normális a dolog. De ha nagyon aggódsz, említsd meg a dokidnak.

Boldog Pocakosodást!

35+4 heteske

2009. máj. 5. 16:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, velem is előfordulnak mindezek. A babó nyomja a hólyagot+ vérbőség, meg nyomja odalent a dolgokat, ezért ritkán tüsszentéskor is adódik egy pici gond... de ez el fog múlni 10 hét múlva:)

Szintén 30. hetet taposó kismama

2009. máj. 5. 16:48
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Gáz-gáz, de engem a párom annyira megnevettetett hazafelé jövet, hogy becsurrantottam, és nem tudtam egyáltalán visszatartani - amikor megláttuk a foltot a szoknyámon, akkor pedig már majdnem meg is szültem, annyira nevettünk rajta. Kb. 10 percet kellett "így" gyalogolnom:) Utólag még viccesnek is tartom:)))

De most komolyan - szülés óta még mindig, ha nagyobbat tüsszentek - kijön egy kicsi - pedig mindenem rendben van. Remélem ez is majdcsak elmúlik.

Kitartást! Most jön az izgi része!!!!

4 hós kisfiú anyukája

2009. máj. 5. 17:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a közepe felé , meg most így a végefelé jelentkeznek a "pisi"dolgok. Sokszor megyek. A vizelettartási nehézség túlképp nem "abnormális" ilyenkor, hiszen a babó sokszor és sokhelyről nyomja a hólyagot , ez pedig automatice vizelési ingert vált ki. Hát , mostmár ennyit kibírok ...:)

36 hetes kismami

2009. máj. 5. 17:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt ,normális és pl olyan is volt hogy egy bababoltban kellett wc-e kéreckednem, szülés után meg mintha elvágták volna, éjjel sem mentem, itthon is csak azért mert ha az én kis bestiám felébred rögtön kell.
2009. máj. 5. 17:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor látom nem csak én vagyok vele igy.
2009. máj. 6. 09:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Átmenetileg talán normális is LEHET, azonban nem árt, ha szülés után érdeklődsz intimtorna-lehetőségekről a magad és a párod érdekében is :)
2009. aug. 11. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!