Nektek is ijesztő volt a tolófájás? Hogy bírtátok pánik nélkül visszatartani?
Kedves első. Olykor van, hogy vissza kell tartani. Velem csak az ápolónő volt bent, mondtam, hogy nyomnom kell, ő hívta a szülésznőt, és mondta, hogy tartsam, ne nyomjak, amíg meg nem vizsgál.
Kedves kérdező, ijesztőnek nem mondanám, de amíg tartani kellett, borzalmasan fájdalmas volt. Vergődtem, kezeim-lábaim jártak össze-vissza, próbáltam úgy levezetni azt az érzést, hogy nyomjak. Ez volt a szülésem legnehezebb része, ahhoz képest a vajúdás és a születés, nyomás nekem nagyon könnyű volt.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Kedves első! Nekem az első 4-5 tolót vissza kellett tartanom, azt mondta a szülésznő, hogy nem kéne repedni! :-S Kicsit meg is ijedtem tőle.
Igen, a visszatartás nagyon is kellemetlen. Én momentán oldalt fekve fogtam a fenekemet, mert olyan érzésem volt hogy szétszakadok és nagyon nehéz volt átvészelni azt a pár tolófájást. Na de mikor beérkezett az orvosom 2. tolásra kint is volt a kislányom. Én 3450 grammal és 55 centivel szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!