Vásárolom a baba dolgokat , de viszont nagyon szemezek a hőmérős cumival.
Szerintetek az elég mert én nem szeretném sima lázmérővel mérni.
2012. júl. 10. 15:35
1/8 anonim válasza:
Nekünk volt lázmérős cumink, nem is használtam sima lázmérőt. Kérdés, hogy el fogje-e fogadni, mert pl. a barátnőm kislánya nem volt hajlandó se cumisüveget, se cumit elfogadni. Egy darabig bent kell tartani, mire megméri.
2012. júl. 10. 15:38
2/8 anonim válasza:
Az én lányom soha sem cumizott, így nehéz lett volna hőmérős cumival lázat mérni.
Végbélben szoktunk lázat mérni, babaolajjal előtte be kell kenni és könnyebben csúszik és nem sérted fel vele a végbelét.
Ha végső megoldást szeretnél akkor fülhőmérőt vegyél, de annak summás ára van.
2012. júl. 10. 15:39
3/8 anonim válasza:
Nekünk csak pénzkidobás lett volna, mert egyik gyerekem sem fogadta el a cumit.
2012. júl. 10. 15:40
4/8 A kérdező kommentje:
értem vettem 1 db cumit és hogy ha befogadja a cumit akkor azonnal veszek egyet !
direkt ezért nem is vettem mondjuk kettőt , de ha cumikázik akkor minden képen cumisat veszek .
Ha nem akkor a fülmerőset mert én nem szeretném rendes lázmerővel mérni a kicsi fiam lázát köszönöm :)
2012. júl. 10. 15:44
5/8 anonim válasza:
Ha szereti a cumit sem biztos, hogy hajlandó elfogadni a cumis lázmérőt. Az én lányom cumizott, de nem nem fogadta el. A fülhőmérőssel soha nem tudtam pontosan megmérni a lázát, az arra jó, hogy a láz tényét megállapítsam. Ha rám hallgatsz akkor vegyél egy szilikonos végű 1 perc alatt mérő digitális hőmérőt amivel a popójában pontosan meg tudod majd mérni a lázát.
2012. júl. 10. 15:53
6/8 anonim válasza:
A lázmérő cumi nem pontos, több mérés átlagát kell számolni, mivel az orron át beáramló levegő lehűti, és egy mérés kb 2 perc. A legpontosabb a végbélben a flexibilis végű digitális lázmérővel mért érték-0,5, ilyen pici korban.
2012. júl. 10. 21:10
7/8 anonim válasza:
Csecsemőápoló vagyok, a cumis lázmérőt felejtsd el! Mint ahogy a fülhőmérőt sem ajánlom, pontatlan, nagyon tudni kell használni ahhoz, hogy tudj vele mérni.
Digitális hőmérés popsiban! Az az egyetlen ami pontos eredményt ad! A cumis lázmérőnél a tévedés fok(ok)ban mérhető!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!