Ma kezdtem el homerozni,30-ra nem varom es remenykedem de a hom elegge alacsony. Tudom hogy 1 meres meg nem jelent semmit de egy kicsit elkeseredtem. Vagy ez meg nem jelent semmit. Mit gondoltok?
2009. ápr. 26. 09:29
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én ezt így nem tudtam megnyitni de kíváncsi lennék rá!Mennyi volt a hőd?Én is néhány napja mérem azaz 3 napja és nem tudom az én hőm jó e?!Ezért is lennék kíváncsi a tiedére!Én nem várom 1-re!
2/5 anonim válasza:
Nem a gorbed linkelted be,hanem az oldalt. A gorbet ugy tudod,hogy amikor megnyitod van egy olyan,hogy gorbe megosztasa masokkal,arra rakattintasz es mikor megnyitotta,a linket bemasolod ide. Amugy mivel eddig nem merheted a hodet,nem tudhatod,hogy milyen az alaphod,nekem pl. 36,2 az alap ugyhogy most a 36,7 magsnak szamit. De sajnos annak is magas ilyenkor akinek csak peteerese volt es nem jott ossze a baba. a terhes vagy,akkor a pe utan a 12.nappal is fent kell maradnia a honek. Azaz ha 30.-ara(akkor gondolom 16.-an lehetett pe-d) nem varod,meg mindenkepp magas. Merd mostantol minden reggel ugyanabban az idoben,es ha 30.-an is magas az mar jelenthet valamit. Sok sikert!!!
3/5 A kérdező kommentje:
Szia. Bocsi nem jol tettem fel. De a hom 36.7 volt ma reggel es szerintem elegge alacsony de nem igazan tudom. Neked mennyi a hod?
2009. ápr. 26. 09:48
4/5 A kérdező kommentje:
Szia masodik. Igen peteeresem 16-an volt. A hom nekem is 36.7 remelem nekem is alacsony az alaphom ezek szerint. Koszi a valaszodat, egy kicsit megnyugodtam. De matol minden reggel merem aztan meglatjuk mi tortenik.
2009. ápr. 26. 09:54
5/5 anonim válasza:
Első vagyok:Nekem csak 36,5.Nem sok különbség van a kettő között de ilyenkor ez is számít!Szerintem az enyém már nem ad reménykedésre okot vagy lehet?Meg hát elkezdett úgy fájdogálni a hasam mintha megakarna jönni:-(
Drukkolok neked és írd majd meg lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!