Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet háton aludni?

Meddig lehet háton aludni?

Figyelt kérdés
Mikor nyomom a babát?úgy hallottam hogy bizonyos hónap után nem ajánlott háton aludni.ezt igaz? 21 hetes kismama

2012. júl. 10. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Én néha még most is háton ébredek,igaz utána mocskosul fáj a hátam és a hasam.

30 hkm

2012. júl. 10. 13:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok, mert 16 hetesen sokszor háton kényelmes, ezért így alszom :)
2012. júl. 10. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is szoktam háton aludni, mert ebben a dög melegben ha oldalt alszom, akkor melegíti a lábam a másikat, ahogy összeér, ami nagyon zavar...

Tv-t nézni is háton fekve szoktam, vagy olvasni, netezni, vagy csak úgy pihenni.

Szerintem erre is igaz, hogy amíg Neked kényelmes, addig a Babónak is oké.

23+3 hkm

2012. júl. 10. 13:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Aludj,amíg jól esik. Én néha elnyúlok háton és kinyújtóztatom a lábaimat,mindenemet. Pár perc mondjuk, de akkor is jól esik. Tévét nézni még háton szoktam,olyan félig ülő-fekvő pozícióban. 35hkm.
2012. júl. 10. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
A 30.héttől nem lehet, előtte meg akkor, ha keményedsz tőle. Nyomhatsz ugyanis olyan ereket, amelyekkel az oxigénellátást akadályozod. Az meg kell a picurnak is nagyon.
2012. júl. 10. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Amíg kényelmes, addig aludhatsz úgy.

Nekem a 20.héttől nem kényelmes a háton alvás.

2012. júl. 10. 13:28
 7/10 mizuzizu92 ***** válasza:

Hát egy rövid ideje nem alszom háton , mert sűrűn ébredek háton , és nagyon fáj a hátam és a derekam.

Már egyáltalán nem kényelmes .

üdv 34 hkm

2012. júl. 10. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:

SZia!

Pont ma kérdeztem a dokimat erről, mert én is olvastam, hogy a méh nyom valami ért, ami pedig fontos az oxigénellátás szempontjából. Azt mondta, idézem: "Feküdhetsz nyugodtan hanyatt,ha ezalatt kissé romlik a gyerek keringése,rosszul fogod fekve érezni Magad,szédülsz,oldalra kell majd fordulnod hogy mindez megszűnjön! Ki van ez találva!"

Szóval hajrá! Amúgy nekem már volt olyan, hogy kényelmetlenné vált, akkor rögtön át is fordultam és jobb volt. Szerintem tökre igaz amit a doki mond, hiszen mondjuk párszáz évvel ezelőtt is feküdtek nők a hátukon terhesen, és akkor még az orvostudomány nem tudta, hogy nyomnak egy eret, és nem lett belőle semmi baj!

Szép babavárást!

2012. júl. 10. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
A gógytornász mondta, hogy azért nem szabad háton, nyújtott lábbal feküdni, mert az egyik nagy vénát elnyomhatja a baba és akkor elájulhatsz.
2012. júl. 10. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele hogy egyszer csak abbahagytam a háton fekvést mert nem volt kényelmes. Még tvzni se tudok úgy mert fáj a hátam, vagyis egy pontban szokott jobb oldalt szúrni. Viszont már a bal oldalamon fekvés sem túl jó mert a kisfiam úgy döntött hogy a kis talpa a jobb bordámon tökéletes helyen van hiába próbálom lebeszélni róla :-D csak akkor teszi arrébb ha a jobb oldalamon fekszem :-)
2012. júl. 11. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!