Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet háton aludni?

Meddig lehet háton aludni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Am,íg nem kényelmetlen neked vagy a babának. Érezbni fogod,mikortól ujobb, ha az oldaladra (jobb) fordulva alszol. De akkor sem jelenti, hogy egyáltalán nem alhatsz hanyatt, csupán azt, hogy valószínűleg egy idő után a babád jelezni fogja, hogy neki már nem jó (elkezd rugdosni, míg át nem fordulsz) vagy neked lesz rossz.
2011. márc. 25. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:

amíg kényelmes

önkéntelenül is meg fogsz fordulni, ha már nem jó háton aludni

2011. márc. 25. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
én végig ,,félig hason,, aludtam.az egyik lábamat felhúztam oldalra és minden rendben volt
2011. márc. 25. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Furcsa, én a 20. hétig nem tudtam a hátamon aludni, mert akkor dörömbölni kezdett a baba, gondolom, nem volt jó neki, hogy ráfeszült a hasfalam..?

Most meg a 30. héten akkor kezd kopogtatni, ha az oldalamra fekszek, és lóg a nagy hasam. Próbálom finoman alátömni a paplant, de az sem tetszik neki.

Most az a jó, ha hanyatt fekszem :-)

Ahogy jól esik, tényleg érzed.

2011. márc. 25. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!