Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dokim megindithatja idö elött...

Dokim megindithatja idö elött a szülést?

Figyelt kérdés

38hetesen szeretnék megszülni,nem jokedvemben hanem honapok ota nem láttam a Párom,terhesség alatt össz 3hetet,és jövö 7en jöhet haza,ha kiirt idöre szülök már nem lesz az apuka itthon és valoszinüleg 1-2honapos korában láthatná a Kisfiát elöször.Ezt nem szeretném,szeretnék vele együtt örülni és apás szülést.

Ha megkérdezem a dokit megkövez?:S:)fogadott dokim de félek h megharagszik a kérésem miatt és szülés elött elvágom magam elötte.

Ti mit tennétek a helyemben.

Válaszokat elöre is köszönöm!!!

2009. júl. 11. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem tartom szerencsésnek.Tehetsz érte hogy meginduljon a szülés,jó szex,sok mozgás,lépcsőzés,de ha nem akar még kibújni,szerintem ilyen indokkal nem fogja megindítani.

Elég érdekes hogy nem jöhet haza a párod a baba születésének idejére... milyen munkahely ez?????

2009. júl. 11. 14:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Négy vagy ötcsillagos hotelben dolgozik..és pont akkor van teltház amikorra ki avgyok irva,fönök most engedi haza.örülök h egyeltalán most hazaengedik.
2009. júl. 11. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Megkérheted, majd ő elmondja hogy szabad-e vagy sem... nem fogod elvágni magad előtte! Itt csak leszólást fogsz kapni, de te az orvosodra hallgass, biztos vagyok benne hogy meg lehet vele beszélni!
2009. júl. 11. 14:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Aki beszol csak egyszer tudja meg milyen a párod nélkül lefeküdni minden este(föleg terhesen),menjen minden uh-ra vizsgálatra egyedül,és szüljön is egyedül.aki hasonlo cipöben járt valaha vagy jár az megérti.
2009. júl. 11. 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:
A baba nem tehet róla, hogy ti igy éltek, márpedig az, hogy mikor születik, már az ő élete, nem a tiétek. Én nem indittatnám be, nem véletlenül van odabent.
2009. júl. 11. 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:

na bocsika, azért mert valaki 5 csillagos hotelben melózik attól még hogy nem látod hónapok óta?

vagy akkor mire is terveztetek gyereket? majd 3-4 havonta látja? és akkor ezért indíttatnád be a szülést előbb? hát sztem ha eleget pengetsz az orvosnak belemegy mert ha olyan letojja a te és ami még nagyon fontos ugye a baba egészségét is.

Azért ezt gondold át.

2009. júl. 11. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem elképzelhető hogy megindítja, hiszen akkor is csinál ilyet a fogadott orvos, ha épp akkor menne nyaralni amikor a kismamája ki van írva. Akkor is fogja és megindítja a szülést. A környezetemben tavaly nyáron ketten is jártak igy.
2009. júl. 11. 15:36
 8/10 A kérdező kommentje:
NEM JOKEDVÜNKBÖL AVGYUNK KÜLÖN,HANEM VMIBÖL EL KELL INDULNI ,HA EGYSZER NINCSENEK SZÜLÖK AKIK MINDENT ALÁNK RAKNAK............FIATAL VAGYOK A BABA NEM TERVEZETT VOLT,ÉS IGY IS VÁLLALTAM H 1-2ÉVIG SZINTE EGYEDÜL FOGOM NEVELNI H PÁROM KINN DOLGOZHASSON H MEGLEGYEN MINDENÜNK ÉS FÖKÉPP A BABÁNAK!!!!!!!!
2009. júl. 11. 17:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Tuti meg lehet beszélni vele. Sajnos sokan vannak akik vállalják az áldozatot a gyerekért....nem cserélnék veletek,viszont nagyon tisztelem az ilyen hozzáállást.A gyerekért vállaljátok az áldozatot,jó annak a kicsinek,hogy ilyen felelősségteljes szülei vannak,és jó világot akarnak teremteni neki.
2009. júl. 12. 05:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.remélem nem vetted leszólásnak.DE: Ha a legfontosabb a baba,akkor legyen tényleg a legfontosabb. és neki az a jó,ha bent van. Mint mondtam,meg lehet kérdezni a dokit,de felelősségteljesen nem vállalhatja az idő előtti megindítást.

Akármilyen munkahelyen dolgozik a párod,nincs joguk megakadályozni abban,hogy a gyermeke születésénél itthon legyen.két hét ide vagy oda,ilyenkor is főszezon van már.

2009. júl. 12. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!