Dokim megindithatja idö elött a szülést?
38hetesen szeretnék megszülni,nem jokedvemben hanem honapok ota nem láttam a Párom,terhesség alatt össz 3hetet,és jövö 7en jöhet haza,ha kiirt idöre szülök már nem lesz az apuka itthon és valoszinüleg 1-2honapos korában láthatná a Kisfiát elöször.Ezt nem szeretném,szeretnék vele együtt örülni és apás szülést.
Ha megkérdezem a dokit megkövez?:S:)fogadott dokim de félek h megharagszik a kérésem miatt és szülés elött elvágom magam elötte.
Ti mit tennétek a helyemben.
Válaszokat elöre is köszönöm!!!
Hát ezt nem tartom szerencsésnek.Tehetsz érte hogy meginduljon a szülés,jó szex,sok mozgás,lépcsőzés,de ha nem akar még kibújni,szerintem ilyen indokkal nem fogja megindítani.
Elég érdekes hogy nem jöhet haza a párod a baba születésének idejére... milyen munkahely ez?????
na bocsika, azért mert valaki 5 csillagos hotelben melózik attól még hogy nem látod hónapok óta?
vagy akkor mire is terveztetek gyereket? majd 3-4 havonta látja? és akkor ezért indíttatnád be a szülést előbb? hát sztem ha eleget pengetsz az orvosnak belemegy mert ha olyan letojja a te és ami még nagyon fontos ugye a baba egészségét is.
Azért ezt gondold át.
Első vagyok.remélem nem vetted leszólásnak.DE: Ha a legfontosabb a baba,akkor legyen tényleg a legfontosabb. és neki az a jó,ha bent van. Mint mondtam,meg lehet kérdezni a dokit,de felelősségteljesen nem vállalhatja az idő előtti megindítást.
Akármilyen munkahelyen dolgozik a párod,nincs joguk megakadályozni abban,hogy a gyermeke születésénél itthon legyen.két hét ide vagy oda,ilyenkor is főszezon van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!