Attol, hogy meleg vizben fürdök lehet baja a babónak vagy csak megindithatja a szülést? Volt már akinek az segitett?
Figyelt kérdés
37+2hetes2009. máj. 28. 08:14
1/5 anonim válasza:
nem lesz baja a babának, csak megindíthatja a szülést.
2/5 anonim válasza:
Csak akkor indítja be a szülést, ha az már tényleg magától is beindulna. A babának semmi baja nem lesz tőle. ( A kórházban többen is kipróbálták, hogy hátha megindítja a szülést, ha A szinte forró zuhany alatt állnak fél-1 órát, mert szerettek volna hamarabb szülni - "túlhordták a babát" - nem sok sikerrel. Egyébként, ha csak testhőmérsékletnél kicsit melegebb a víz, akkor az nem olyan meleg. DE, ha esetleg már nyitva van a méhszáj, nem szokták ajánlani a fürdést, az esetleges fertőzések miatt.. igaz létezik vízben vajúdás is..
3/5 anonim válasza:
Nekem a dokim, és a védőnő is azt mondta, hogy ne üljek forró vízbe, kádba, csak zuhanyozzak.
4/5 anonim válasza:
Csak annak indítja meg aki nem akarja h meginduljon:) de annak is csak a forró víz. Én végigfürödtem az egész terhességet meleg vízben, még egy görcsöm sem volt! A szülőszobán viszon forró vizes beöntést kaptam meg kétszer kellett zuhanyoztatni az ahasamat forró vízzel, semmi sem történt.... Miért kérdezed?
14 hetes + 18 hós
5/5 anonim válasza:
Én végig meleg vízben fürödtem és nem indította meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!