Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon rizikós terhesen egy...

Nagyon rizikós terhesen egy lagzit bevállalni?

Figyelt kérdés
Most vagyok 20 hetes terhes, a jövőhéten lesz az esküvőnk. Úgyhogy ez már eldőlt, nem is az a kérdésem, hogy most legyen vagy később, hanem, hogy táncolni veszélyes lehet ilyenkor? Más is volt ilyen helyzetben? Hogy bírta az esküvőt végigcsinálni?
2012. júl. 9. 14:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért egy pohár bor vagy pezsgő is lecsúszahat ;). Én is terhes voltam esküvőnkön igaz csak 16 hetes, még csak nem is fáradtam hamarabbd e ez egy jó ürügy volt h ne kelljen egész éjjel táncolni. Mondtam is h a menyasszonytánc felejtős, amúgy is utálom. Viszont énekesnő vagyok és 30 hetes terhesen még 1,5 órás koncerteket simán bevállaltam, úgy h végig álltam énekeltem.
2012. júl. 9. 16:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a kedves válaszaitokat, és a jó kívánságokat is! Remélem nem lesz baj, (eddig sem volt), és jól fogjuk magunkat érezni. Szeretnék én is sokat táncolni, mert imádok mulatni, de sokszor olyan fáradtnak érzem magam még mindig, hogy nem tudom mennyi erőm lesz. A szerencse az, hogy ahol tartjuk a bulit, kb. 5 házra van a szülői házamtól, úgyhogy legalább pihenni haza tudok menni! De remélem nem lesz rá szükség. :)

Még egyszer köszönöm!

2012. júl. 9. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!