Nagyon rizikós terhesen egy lagzit bevállalni?
én 25 hetesen végig táncoltam a lagzinkat :)
semmi gond nem volt
Érezni fogod mi jó és mi nem jó. Ha úgy érzed sok volt a táncból, hát ülj le, és mondd el a többieknek, hogy most pihi van, ha nem értenék.
De alapvetően egy jól megtapadt, egészséges magzatnak nem fog ártani egy kis tánc.
Én 26 hetesen roptam végig egy lagzit, bár nem én voltam a menyasszony, de életemben nem táncoltam még annyit mint ott. Kislányomnak semmi baja nem lett, most lesz 2 éves és most már ő is rázza a popóját.: )
Én harmadszor vagyok terhes, de simán végig tudnék táncolni egy éjszakát :) :)
Figyelj, mivel kismama vagy, nem fognak a fejed tetejére állítani a téged táncoltató vendégek :)
Sok boldogságot!
Nyugodtan érezd jól magad, táncolj, amennyit akarsz. A tested úgyis jelezni fog, ha elég. Arra figyelj, hogy legyen hely picit nyugodtan félrevonulnod és akár aludnod, ha már nem bírod. De nem hinném, hogy szükség lesz rá. Az alkoholt most nem is mondom, úgyis tudod. Egy a lényeg! Érezztek nagyon jól magatokat, elvégre ez a ti nagy napotok :) Ki tudja mikor bulizhattok legközelebb egy jót? :)
Sok-sok boldogságot mindhármótoknak :)
ha nincs méhszáj-problémád, nem fájós a derekad, akkor azt csinálsz, amit akarsz! :)
Nekem is 20 hetesen volt a lagzim, hajnalra éreztem csak, hogy elfáradok, pedig nagyon sokat voltam talpon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!