Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most őszintén, minden kismama...

Most őszintén, minden kismama abban reménykedik a szíve mélyén, hogy 37. hét után minél előbb megszülessen a babája, csak nem vallják be? És miért ciki beismerni, ha nem szívesen várjuk emg a 40,41-ik hetet, hiszen a baba már "kész" van?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 07:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem akartam korán szülni, sőt ha lehetett volna bármeddig elhúztam volna a dolgot. Én IMÁDTAM várandós lenni. Igaz könnyen beszélek, mert én a terhesség alatt egyszer se voltam rosszul. Az elején és a végén sürűbben kellett pisilnem, de ennyi. Szerintem az én terhességem tökéletes volt. Így nem vártam a szülést, jó volt szimbiózisban élnem a babómmal.

A barátnőm viszont nem titkolva mondta el mindenkinek, hogy ő nem igazán akar sokáig várandós lenni ha lehet a 37-dik héten szülne. Ezt a várandóssága egész ideje alatt hangoztatta és meg is szült 37 hetesen.

Megértem azokat az anyákat akik mihamarabb meg akarnak szülni, ha a várandóságuk egy szenvedés volt.

2012. júl. 9. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
En azon "szerencsesek" koze tartozom,akik a 9 honap alatt vegig rosszul voltak,emelle jott meg az iszonyatos hatfajas,az allandoan feltoro gyomorsav,a szedules,a fejfajas,a fajo labak,igy en komolyan alig vartam,hogy vege legyen. Vegul 38 hetre szuletett a kisfiam,de egy csepp rossz erzes sem volt bennem,hogy elobb jott.
2012. júl. 9. 09:39
 13/16 anonim ***** válasza:

én nem szeretném, ha hamarabb jönne, várja csak ki az idejét:) Az első babánál viszont nagyon türelmetlen voltam, alig vártam, hogy megszülessen, de most a másodiknál inkább húznám még.

Pláne, hogy még semmi nincs kész, csak nagy vonalakban haladok:) Sok még a munka, és mielőtt megszületik, a nagyobbal is szeretnék együtt lenni egy kis időt:)

2012. júl. 9. 09:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Huuu én nagyon vártam hogy hamarabb jöjjön legalább egy héttel,mert nagyon vizes voltam és óriás volt a pocakom,ráadásul be kerültem a kórházba 39 hetesen és onnantól még hosszabb volt.. És nem siette el..41+1 naposan lett meg a szép nagy kislányom 4150g-mal és 53cm-el.
2012. júl. 9. 10:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon vártam, hogy mondjuk a 38. hét körül megszületik, erre tessék! Sehol, senki :)

40+3 hkm

2012. júl. 9. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:

én nagyon várom, irtó türelmetlen vagyok amúgy is mindenben, :)

de néha azért eszembe jut, hogy na innetől jön majd csak a java (angolok erre azt mondanák: Beware what you wish for = kb. vigyázz mit kívánsz, mert még a végén valóra válik)szóval lőttek a hétvégi henyélésnek, meg az elugrunk ide-oda életmódnak..de hát valamit valamiért,nem?

Amúgy totál tünetmentes terhességem volt, csak annyit észleltem, hogy nő a hasam, szóval nem ezért várom a végét.

Most két hete vizesedik a lábam de ez is inkább esztétikai bibi, mert amúgy hátrányát nem érzem

vasárnap már jó lenne szülni...:)

38+1 hkm

2012. júl. 9. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!