7 hetesen koncert?
Ha egy terhesség rendben van - a baba is meg az anya is egészséges- ,akkor jóformán semmi nem okoz vetélést. Ha meg valamelyiköjükkel nincs minden rendben, akkor akkor is bekövetkezik, ha egész nap ágyban fekszel és nem csinálsz semmit.
A terhesség NEM betegség, nem kell túlidegeskedni a babavárást.
Ha jól érzed magad, akkor ne foglalkozz a sok hülye ötlettel, élj úgy, ahogy jól esik, és a babádnak sem lesz baja.
Igen a babvárással csak az a gond, hogy a közeli hozzátartozók ilyenkor úgy rászállnak a kismamákra, hogy ezt ne így csináld, ezt ne úgy, hogy kezdem tényleg terhesen megélni a babavárást. Pedig igaz, hogy nem betegség, hanem egy csodálatos állapot. Amikor egyedül vagyok akkor ezt a boldogságot érzem, de ha a hozzátartozóim közelébe akkor pfúúú.
Egyébként én is azt gondolom, hogy ennyitől nem lehet baja, mert ugye ő még nem hall, max a hangos dobot érezheti, ahogy lüktet. A másik augusztusban lesz az esküvőnk, akkor leszek 14. hetes körül és ennyi erővel ott se táncoljak és ne is hallgassak zenét.
Én 18 hetesen voltam koncerten, de előtte megkérdeztem az orvosomat, hogy árthat-e vagy sem. Azt mondta, hogy maximum felébred a babám...Korai terhességnél sem árt....
Nővérem 32 hetesen volt Tankcsapda koncerten. Azóta 17 éves a fia, és makk egészséges.
23 hkm
Még valami eszembe jutott.
A szívverésünk, a beleink mozgása, a gyomrunk működése sem halkabban szól odabent, mint egy hangos koncert. A babóka hozzá szokik ehhez.
Ne aggódj, menj el nyugodtan, azért ha lehet ne az első sorban csápolj, de érezd jól magad! :)
Ja, és a rokonokkal meg ne törődj, ilyenek mindig is lesznek.
Utolsó voltam
én asszem 6-7 hetesen voltam és sok volt a dob, de semmi negatív következménye nem lett
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!