16 hetesen lányt mondott a orvos! Szerintetek?
Szerintem merj hinni a dokidnak!! :)
Maximum próbáld meg még nem beleélni magad, hogy ne érjen csalódás, ha mégis fiú lenne!
Természetesen nem hiszem, hogy egy jó ultrahangos rámondaná ilyen pontosan, hogy kislány, ha nem biztos benne, az előző mondat csak óvintézkedés a lelkednek!!
Szerintem lány lesz, ha annak mondják!! :)
Az tény, hogy egy hónap múlva már jobban látszik, hogy mi van a lába között!! :)
33hkm
Köszönöm!
Várom még a válaszokat!
1.:gratulálok a 3 napos babához és jó egészséget.
A többieknek könnyű szülést.
A has forma annyit ér,mint bármi más "jós módszer". Az enyém az elsővel nagyon kerek volt,a másodikkal nagyon csúcsos,a harmadiknál nem emlékszem,de egy néni rám nézett,és azt mondta,hogy kislány,pedig nem rémlik,hogy annyira kerek lett volna... Na,midnegy.
Irtó régi géppel,nagyon öreg doki,2 mp leforgása alatt-kb eddig nézte a képet,eddig kereste amit nézni kellett- kislányt mondott harmadjára a 16. héten.Szerintem merj hinni!! :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,9hkm
Nem tudom, nekem 15+5 hetesen fiút mondtak, kaptam képet a "kukacáról" is, majd a 19. héten és 21. héten a genetikai tanácsadáson lányt. Szerdán megint megyek uh-ra, akkor 4d-re (ahol fiút mondtak az is az volt), ha megint lányt mondanak elhiszem, de addig nem tudom. :)
Nekem 2 fiam van, gondolhatod, hogy mennyire örülnék én is, ha igaz lenne, hogy kislány!
23hkm
Köszönöm mindenkinek!
Utolsó:Majd írd meg végül mi lett.
Köszönöm! Igen, hatalmas az öröm, már vettem is egy csomó rózsaszínt! :D
De én is csak a 3. egybehangzó uh után hittem el, addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!