Van itt olyan, akinek kisfiút mondott az orvos és mégis kislánya lett?
Tegnap megtudtam, kukacos babám lesz :) a párom majd kicsattant a boldogságtól és én is egész nap az édes kisfiam-at fütyörésztem :)) nagyon örülök, bár kislányt akartam, de mégis csak hatalmas boldogság, hogy már tudom, hogy kit hordok a szívem alatt. olyanról már hallottam, hogy lányból fiú lett, de van olyan is, hogy fiúból lány? előre is köszönöm a válaszokat!
20 hkm
Hát 20 hetesen már nem igen szokott főleg a kisfiúkból kislány lenni!:)
Előfordult, de azt ritkábban nézik be!
Hát a nagynénémnél 0 40. hétig fiút mondtak, mégis lány lett belőle szülésnél... :D
És most egy ismerősömnek meg 31. hétig mondtak fiút és most a 31 hetesen meg lányt...
Szóval én a 2D-és UH-nak nem nagyon hiszek, mi elmentünk 4D-ésre és ott tutira lehet látni fiú lesz vagy lány! :)
További szép és boldog babavárást!
pedig én pont azt hallottam, hogy a 2D-s uh pontosabb ilyen szempontból. egyébként előbb láttam a kukacát, minthogy az orvos közölte volna, de jól látható kis himbilimbi volt :D annyira jó élmény volt ez, mindig mutat valami újat. most láttam először ásítani is :)) na hát köszönöm szépen, azért remélem fiú marad :)
boldog babavárást Nektek is, már ha még pocakban a babák. ha már kibújtak, akkor pedig sok-sok örömteli percet és sok erőt, egészséget!
de durva, kedves utolsó :O
nekem 12. héten mondták, hogy fiú, genetikai uh-n, de nem 100%-ra, és 16.héten ki is derült, hogy kislány.
4 hét után is kemény volt átszokni :D
Nekem 15 héten 4D-n kisfiú volt. :)
Aztán a 16 héten már kislány 2D-n.
Most meg már tuti, mert az amniocentézis eredménye 100 százalékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!