Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Koncert 25. hetesen?

Agleh kérdése:

Koncert 25. hetesen?

Figyelt kérdés

Elmennék egy "koncertre" (zárt helyre), de nem tudom, hogy nem árt- e a babának. Szerintem 1,5 órás lesz.

Nem is a túl hangos zenétől félek, inkább az erős rezgésektől (ha kicsi a terem -erősebben lehet érezni a rezgéseket).

Szerintetek?

2012. jan. 23. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi moziban voltunmk kb.ennyi idős pocakosan. Végigaludta:) Pedig a 2012-t néztük meg. Ja meg karácsonykor a Rómeó és Júliát néztük meg szinházban.az tetszett neki és fent volt:)Mai napig szereti a zenéjét :)21hós
2012. jan. 23. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Én 7 hónapos terhesen Madonna koncerten voltam és végigtáncoltam és énekeltem az egészet :) Még gyerekkorunkban megfogadtuk a húgommal, hogy ha egyszer eljön Madonna Mo-ra, akkor ha törik, ha szakad, mi elmegyünk a koncertjére, így aztán egy sima komplikációmentes terhesség sem állhatott az utunkba :)

Mondjuk a zárt tér valóban "rosszabb", de engem nem tartana vissza, főleg ha egy kihagyhatatlan dologról van szó. Ha viszont olyan előadó koncertezik, aki rendszeresen fellép, akkor azért megfontolnám.

2012. jan. 23. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nem mennék. Gondolj csak bele. A nagy hang, rezgések.(Még nem voltam halk koncerten.)

Plusz a tömeg, meg a sok baci, vírus, ami ilyenkor szezonális.

Neked kell vigyázni magadra meg a babára! A tomboló tömeg biztos nem azt figyeli, hogy jé ott egy kismama.

Viszont nem írtad, milyen koncert. Komolyzenei?

Abban az esetben más a helyzet, amikor akarsz kimehetsz, és a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a komolyzene jó hatással van a csecsemőre. Illetve bármilyen zene, amiben inkább dallam van, mint ritmus.

2012. jan. 23. 10:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egy balkáni-roma stílusú koncertről van szó, nem komolyzenéről. Igaza van az előző hozzászólónak, ki tudja mennyire lesz nagy a tömeg, na meg persze nem szeretném ha valaki rám köhögne.

2012. jan. 23. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
én is voltam ennyi idősen pint Seal koncerten az Arénában és mivel nyár volt utána 8.hó végéig még 3 szabadtéri koncerten. a babám most 4 hónapos imádja a zenélő kütyüket én amúgy is jazz fan vagyok sok koncert dvd-t hallgatunk itthon is, nagyfiam dobol a lakásban, ami azért hangosan szól, semmi bajunk nem lett tőle, ha a hallását nézzük az is tökéletes:)
2012. jan. 23. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
én nem a koncerttől félnék, hanem a sok bunkó taplótól, aki eltapos, meglökdös, belédkönyököl, mert ő jól akarja érezni magát, nehogy megüssenek és elmenjen a baba.
2012. jan. 24. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
A pici érzékeny füle még az ultrahan készüléket is hallja. Nem véletlen, hogy a 16. héttől szinte mindig ficereg a vizsgálatkor. Akkor gondold el, mit érezhet egy koncerten! Szerintem ekkora stressznek ne tedd ki! Ha mégis elmész, a hangfaltól legtávolabb eső asztalhoz ülj le, és semmiképp se menj be a tömegbe, nehogy kapj egy gyomrost!
2012. jan. 24. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!