Koncert 25. hetesen?
Elmennék egy "koncertre" (zárt helyre), de nem tudom, hogy nem árt- e a babának. Szerintem 1,5 órás lesz.
Nem is a túl hangos zenétől félek, inkább az erős rezgésektől (ha kicsi a terem -erősebben lehet érezni a rezgéseket).
Szerintetek?
Én 7 hónapos terhesen Madonna koncerten voltam és végigtáncoltam és énekeltem az egészet :) Még gyerekkorunkban megfogadtuk a húgommal, hogy ha egyszer eljön Madonna Mo-ra, akkor ha törik, ha szakad, mi elmegyünk a koncertjére, így aztán egy sima komplikációmentes terhesség sem állhatott az utunkba :)
Mondjuk a zárt tér valóban "rosszabb", de engem nem tartana vissza, főleg ha egy kihagyhatatlan dologról van szó. Ha viszont olyan előadó koncertezik, aki rendszeresen fellép, akkor azért megfontolnám.
Én nem mennék. Gondolj csak bele. A nagy hang, rezgések.(Még nem voltam halk koncerten.)
Plusz a tömeg, meg a sok baci, vírus, ami ilyenkor szezonális.
Neked kell vigyázni magadra meg a babára! A tomboló tömeg biztos nem azt figyeli, hogy jé ott egy kismama.
Viszont nem írtad, milyen koncert. Komolyzenei?
Abban az esetben más a helyzet, amikor akarsz kimehetsz, és a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a komolyzene jó hatással van a csecsemőre. Illetve bármilyen zene, amiben inkább dallam van, mint ritmus.
Köszönöm a válaszokat.
Egy balkáni-roma stílusú koncertről van szó, nem komolyzenéről. Igaza van az előző hozzászólónak, ki tudja mennyire lesz nagy a tömeg, na meg persze nem szeretném ha valaki rám köhögne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!