Kismamik! Ti hány hetesen kezdtetek el vásárolni a pocaklakóra?
Mi már elég korán a 12. hét után!! :)
Mert vannak olyan akciók, ahol meg lehet úszni sokkal olcsóbban a babacuccokat, és nem pár száz forintra gondolok!!
Én nem vagyok babonás, mi folyamatosan pipáltuk ki a listát, ahogyan volt akció, meg persze ahogy a pénztárcánk engedte!
Mert azért alsó hangon is 200ezer körül el lehet költeni a kicsi holmijaira(persze kevesebből is ki lehet hozni), és nem mindenkinek van egyszerre ennyi pénze!
Meg , ha van is senki nem a pénztárcája ellensége!! :)
Boldog babavárást!! :)
33hkm
Azt hiszem 15 hetesen. Megtaláltam a legmegfelelőbb babakocsit jó áron, így megvettük. Igaz akkor még a nemét nem tudtuk, de a babakocsi színe tökéletes kislánynak, kisfiúnak is.
Miután kiderült, hogy mi a neme, nem nagyon kellett semmit vennünk, ugyanis mindent megöröklünk majd a nővéreméktől.
30 hkm
18. hét körül, miután kiderült a neme! Minden hónapban vettünk valamit, így nem volt megterhelő anyagilag!
40+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!