22hetesen még mindig nem tudom a baba nemét, de szeretnék már vásárolni. Mit tegyek? Milyen színeket válasszak? Vagy várjak még, ráérek? Csak nem akarok minden a nyári hőségre hagyni, nagy hassal.
Fehér, zöld, sárga, bézs is jó mindkét nemnek, illetve nem is muszáj a kisruhákkal kezdeni, megveheted a babakocsit unisex színben, a kiságyat, pelenkázót, játszószőnyeget (ha szeretnél), pár játékot, törölközőket, textil pelenkákat, ágyneműt, kiskádat, cumis üvegeket, és a ruhákat majd akkor, ha már tudjátok, hogy milyen nemű lesz a kicsi!
Boldog babavárást!
Párom kolléganője 37 hetes, és még mindig nem tudták neki megmondani a baba nemét. Így ők vettek sárga, fehér, barnás kisruhákat, de nem túl sokat. Majd ha megszületik, és megtudják a nemét, akkor beszereznek többet is. A babaholmikból is unisex dolgokat vettek.
Amúgy még ráérsz reméljük. Nekem is azt mondták, hogy előbb jön a baba, aztán végül a 41. héten megindították a szülésemet. :)
Én amúgy olyan 28 hetesen kezdtem vásárolni, akkor már nagyon biztosra mondták, hogy lány.
Vegyél akkor szép fehér állatkamintás rugikat :)
lehet vajsárga is, én kedvelem az erősebb színeket is, a zöldet, narancsot.
szerintem ha megveszed a legkisebb rugikat általános színekben, akkor nem lehet gond :)
később meg veszel csajosabbat, vagy fiúsabbat is, ha már tudod.
Nekünk pont a 4D-n nem tudták soha megmondani, mindig 2D-n látszott! :)
Mi tudjuk, hogy kislány, de azért nem a rózsaszín a meghatározó, inkább a fehér és a bézs, nagyobb dolgokban mindenképp... Kisebbeket (pelenkázó feltét, rugik), később is ráértek, hátha addigra kiderül. :))
37 hetes km
Szia!
Én amúgy is mindenből olyat fogok venni, ami jó lánynak is és fiúnak is, mert 2 babát tervezünk.
Kiságyat, babakocsit, stb... simán meglehet venni.
Szia!
Szerintem is unisex színekkel kezd. Fehér, bézs, sárga. Mi kifejezetten fehér cuccokat vettünk, és még a mai napig jobban preferálom bodyban, rugiban, mint a színeset. Ugyanis arra készülj fel, hogy lehetnek olyan napok amikor 4-5 body kell, és nagyobb termésnél még rugit is cserélhetsz. Nekem volt, hogy 2 naponta ment a mosógép, pedig nem két bodyja, meg rugija volt.
Nekünk az első babánk kisfiú lett, már a 16. héten premierben megmutatta magát. A pocaklakó meg 99%-ban kislány. Így a korábbi vásárlásoknak köszönhetően nem kell új ruhatárat venni, és később is jó lesz a bratyó ruhatára lányosabb dolgokkal kiegészítve.
Nem a reklám helye, de a Tescoban egész jó áron vannak a rugik és a bodyk, és jó mínőség is. Nekünk van márkás ruhaüzletből bodynk, és már bolyhos, míg a többször használt Tescosnak semmi baja.
Nekünk voltak régi bútoraink, és a régi fiókos komódra vettünk egy halványzöld pelenkázóalátétet.
A babakocsi meg szintén olyan színű, ami jó lánynak és fiúnak is.
Amúgy a fiunk a 34. hétre jött teljesen váratlanul, és jó volt, hogy megvolt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!