Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Frappáns vissza szólások a...

Frappáns vissza szólások a beszólóknak? Az alábbiakra és társaikra hogy lehet reagálni úgy, hogy az illető koppanjon egyet-mert hát mi köze hozzá?

Figyelt kérdés

"Minek ennyi gyerek?"

"Segélyre gyúrtok?"

"Mint a nyulak..."

"Futószalagon gyártjátok ezeket??"

Illetve egy natur kérdésre "Mind a tied?"

2012. júl. 7. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Most hogy így leírtad, végüliss igazad van, bocsi az előzőért, tényleg nem jó magunkban tartani ezeket. Engem leginkább csak az zavarna ha olyan emberektől kapnék beszólásokat akik közel állnak hozzám. Akik meg csak felületesen ismernek gondoljanak amit akarnak, én boldog vagyok bárki bármit gondol :-) Engem ugyan még nem a sok gyerek miatt szólnak meg hanem azon hogy 20évesen vállaltam babát, de ha úgy alakul még nekem is lehet sok gyerekem :-)
2012. júl. 7. 22:06
 12/14 HotChoc ***** válasza:
75%

1. Minek ennyi gyerek? - MIÉRT? FOGY A NÉPESSÉG!!!

2. Segélyre gyúrtok? - Nem, de most adtál egy jó ötletet...

3. Mint a nyulak...- Bizony. Van egy kis répád?

4. Futószalagon gyártjátok ezeket? - Neeem, mi hiszünk a hagyományos módszerben...

5. Mind a tiéd? - Nem, kettőt elraboltam...

2012. júl. 7. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

nagyon jókat nevettem :D

egyébként tényleg ne foglakozz az ilyen beszólásokkal, a legtöbb rossz szándékú megjegyzés valami sérelem miatt váltódik ki, irigykedik...

a te döntésed meg a párodé. senkinek -semmi köze hozzá és pont.

boldog babavárást!

2012. júl. 7. 23:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!!!

Nem tudom ki pontozgatott le,én Mindenkinek zöld kezeztem,mert nekem hasznosak voltak a válaszok!!-és szerintem csak ez számít!!!

Kedves 11-es!!

Te se foglalkozz azzal,ki mit gondol! szerintem nem "gáz" 20 évesen szülni,inkább az tiniként!-persze nem lehet tudni,hogy az adott tini eléggé érett e ahhoz,hogy ekkora felelősséget vállaljon,de ez már más kérdés!!

Mellesleg nagyon nem vagy egyedül a 20 éveddel! Én is 20 voltam amikor szültem,19 amikor terhes lettem,most szeptemberben leszek 26. :-)

Köszönöm még egyszer Mindenkinek!!! :-)

2012. júl. 9. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!