Frappáns vissza szólások a beszólóknak? Az alábbiakra és társaikra hogy lehet reagálni úgy, hogy az illető koppanjon egyet-mert hát mi köze hozzá?
"Minek ennyi gyerek?"
"Segélyre gyúrtok?"
"Mint a nyulak..."
"Futószalagon gyártjátok ezeket??"
Illetve egy natur kérdésre "Mind a tied?"
1. Minek ennyi gyerek? - MIÉRT? FOGY A NÉPESSÉG!!!
2. Segélyre gyúrtok? - Nem, de most adtál egy jó ötletet...
3. Mint a nyulak...- Bizony. Van egy kis répád?
4. Futószalagon gyártjátok ezeket? - Neeem, mi hiszünk a hagyományos módszerben...
5. Mind a tiéd? - Nem, kettőt elraboltam...
nagyon jókat nevettem :D
egyébként tényleg ne foglakozz az ilyen beszólásokkal, a legtöbb rossz szándékú megjegyzés valami sérelem miatt váltódik ki, irigykedik...
a te döntésed meg a párodé. senkinek -semmi köze hozzá és pont.
boldog babavárást!
Köszönöm a hasznos válaszokat!!!
Nem tudom ki pontozgatott le,én Mindenkinek zöld kezeztem,mert nekem hasznosak voltak a válaszok!!-és szerintem csak ez számít!!!
Kedves 11-es!!
Te se foglalkozz azzal,ki mit gondol! szerintem nem "gáz" 20 évesen szülni,inkább az tiniként!-persze nem lehet tudni,hogy az adott tini eléggé érett e ahhoz,hogy ekkora felelősséget vállaljon,de ez már más kérdés!!
Mellesleg nagyon nem vagy egyedül a 20 éveddel! Én is 20 voltam amikor szültem,19 amikor terhes lettem,most szeptemberben leszek 26. :-)
Köszönöm még egyszer Mindenkinek!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!