Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok az alábbiakra?
MA volt egy kis összezörrenésünk a bnőmmel egy olyan dolgon ami már elég régóta feszeng köztünk, de mégse olyan nagy dolog. Szol az a szitu, hogy én jóval sokszor kívánom a bnőmet(nem szexre értendő), csókolózás szempontjából. Én ugy vagyok ezzel a dologgal, hogy egy szerelmespárnak egy természetes dolog hogyha kimutathatnák egymásnak igyis hogy mennyire fontos dolog is a szerelem. Nos ezzel énis igy vagyok, csak az a baj hogy a bnőm nem igy látja.:( Amikor elkezdem puszilgatni a száját ő legtöbbször úgy ad csókot hogy nem nyelvvel, hanem csak ilyen szájrapuszi, közbe é meg folytatnám tovább (jóó nem mintha nem lenne jó egy puszi). Ezt mondanom sem kell hogy ilyenkor milyen váratlanul ér és rosszul esik. Elég sokszor beszéltünk már erről, hogy ő mindig visszautasít engem, és mindig csak azt mondta erre, hogy ő már kinőtt ebből, meghogy túl sokat adok neki:S Hát fogalmam sincs hogy hogy mondhat ilyet:( Meghogy fogjam vissza magam egy kicsit.:( Mindig megbeszélem magamba, hogy majd legközelebb nem erőszakoskodok, de én erre képtelen vagyok, mert ugy érzem hogy én ugy nem énvagyok. Meg olyat is mondott már, hogy ő ebből a nyalakodós, csókolózós időszakból már kinőtt (22 éves). ÉS azt ismondta ma hogy teljesen megvagyok változva, mert hogy régen nem adtam neki ilyen sok szeretetet, pedig ezt én nem igy érzem mert régebben ezzel semmi gond nem volt, ő is szeretett csókolózni olyankor amikor 2esbe voltunk a szobájába. ÉS elakarja velem hitetni, hogy én változtam sokat. Pedig én ugy vélem hogy ez nem megváltozás dolog hanem csak egyszerű érzelem. És én ugy éreztem hogy engem hibáztat azért is hogy ma összekaptunk.:((( Szerintetek én reagáltam nagyon túl? Vagy én vagyok a hibás? Pozitiv és negativ válaszokat is irjatok.
Bocsi hogy egy kicsit hosszú lett a sztorim, de ugy gondoltam megosztom veletek ezt, és kiváncsi lennék ki mit mond rá. Köszi!
Hát ez a "kinöttem" szöveg szerintem egyértelműen kamu...A nővérem 25éves és a 30 éves férjével naponta látom,hogy olyan csókcsatákat vívnak...*.* Meg nincs olyan,hogy túl sokat adsz...az én barátom is sokat ad,de engem ez olyan boldoggá tesz,hogy látom ,hogy szeret és kimutatja.egyszerűen boldog vagyok.eszembe se jutna leordítani ezért a fejét...Szóval nem veled van a baj,hanem a barátnőddel...Sztem próbáld meg,hogy puszit se adsz neki,és ha kiakad ,akkor mond el,hogy neked is ugyanilyen rosszul esik,amit veled tesz.
Remélem tudtam valamiben segíteni!(:
remelem nem az en baratom vagy:D mert ha igen akkor nem akartalak megbantani :P
most komolyan. en is ilyen vagyok neha a parommal, utcan plane nem csokolozunk, ki nem allhatom, azt a tizennegyevesekre hagyom. itthon pedig azert nem szeretem mert nagyon idegesito, ha epp vmi dolgom van es o jon, akkor igen elintezem egy puszival. de nem azert mert nem szeretem. persze mikor adott a ter es az ido, akkor miert is ne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!