Frappáns vissza szólások a beszólóknak? Az alábbiakra és társaikra hogy lehet reagálni úgy, hogy az illető koppanjon egyet-mert hát mi köze hozzá?
"Minek ennyi gyerek?"
"Segélyre gyúrtok?"
"Mint a nyulak..."
"Futószalagon gyártjátok ezeket??"
Illetve egy natur kérdésre "Mind a tied?"
3. Inkább akkor 50 éves koromban szüljek egyet?!
5. Miért, a tieid nem a tieid? :P
A többit nem szoktam észrevenni...
"Minek ennyi gyerek?" -vannak a szomszédomban olyan emberek mit ön azért kell ennyi, hogy ne unatkozzanak.
"Segélyre gyúrtok?"-naná legalább tudom, hova kerül az adó amit évekig fizettünk.
"Mint a nyulak..." - és képzeld a férjemnek már bolyhosodik a farka.
"Futószalagon gyártjátok ezeket??" -persze, hogy futószalagon, mert normában fizetik.
"Mind a tied?"-párat csak kölcsönkértem, hogy megnézzenek.
De a legjobb meg sem hallani az ilyesmit.
Ha normál választ szeretnék adni:
"Minek ennyi gyerek?" Mi így terveztük, köszönjük érdeklősét.
"Segélyre gyúrtok?" Szerencsére anélkül is fel tudjuk őket nevelni.
"Mint a nyulak..." Mint azok az emberek, akik több gyereket szerettek volna.
"Futószalagon gyártjátok ezeket?" Nem, együttlétből fogantak. De gondolom ezt biológia órán már megtanulta régen.
"Mind a tied?" Igen, és büszke vagyok rájuk.
Ha nem akarnék normálisan válaszolni:
"Minek ennyi gyerek?" Hogy idegesítsünk másokat, mert szeretek ilyen ostoba kérdéseket kapni.
"Segélyre gyúrtok?" Igen, hát mégis miből nevelnénk fel őket???
"Mint a nyulak..." Bizony, és jól esett. Többször is.
"Futószalagon gyártjátok ezeket??" Aha, otthon van a gép hozzá, és nagyon jól működik.
"Mind a tied?" Nem, a szomszédé, csak nálunk laknak.
1. "szerinted ki fogja kitermelni a nyugdíjadat...?" vagy: "imádok szülni, neked is ki kéne próbálnod!" vagy: "segélyre gyúrok, vazze!"
2. "nem, inkább majd betörünk hozzád, ha kell valami" vagy: "persze, segélyre, hogy legyen miből eltemetniük ha majd elpatkolok - nálatok ki fogja fizetni?" vagy: "nektek megint nem jött össze a gyerek, jajjdesajnállakszegénykém"
3. " naná, a szex jó, meglepődnél mennyire az, ha kipróbálnád egyszer!" vagy "Inkább nyulak, mint csótányok, dehát családja válogatja, na szia" vagy "savanyú a szőlő, mi?'"
4. "Persze, klónozzuk vazze, ez a trend most, nem tudtad?" vagy "ennyire szar a humorod, vagy tényleg komolyan gondolod ezt a kérdést?" vagy " segélyre gyúrunk!"
5. " Van egy kedves postásunk, kell a telefonszáma?" vagy"nem, igazából loptam őket. De most, hogy elmondtam, meg kell, hogy öljelek."
"Futó szalagon gyártjátok ezeket?" illetve a "Mint a nyulak..."
Válasz: miért,kell a jó munkaerő nem?? Plusz,neked is "ezek" dolgoznak majd,hogy megkapd a nyugdíjad!! de ezt az 1. kérdésre is lehet válaszolni!
"Mind a tiéd?"
Válasz: Nem,a felét az utcán találtam. Vagy: Nem,az egyiket most hozta a gólya. Vagy: dehogy,csak szittelem Őket! Vagy: Lássuk csak... miért is érdekli?? Vagy: Nem, az apjuké is!
1. Egyik mosogogat, a másik vasal, van amelyik főzni is tud..
2. Most már arra, gumira nem futotta.
3. Ùgy-úgy. Képzeld reggel akkora orgazmusom volt...á de neked hiába mesélem...
4. A fekete piacról vesszük őket.
5. Mind de a két nagyot otthon hagytam.
Nagyon köszönöm a válaszokat!! Majd sokszor átolvasom,el ne felejtsem,mert úgy is lesznek páran,akik ilyen kotnyelesek! Elég fiatal is vagyok és a 4. gyerkőcöt várom,a legidősebb is csak 5 éves,így talán joggal szegezik majd nekem a fenti kérdéseket. A harmadikat amikor vártuk is ez volt... Most szeretnék felkészülni! A "mint a nyulak..." megjegyzést,illetve mondott ennél cifrább dolgot is,de a két mondat lényege ugyan az volt, egy segélyen élő cigány származású 2 gyerekes anyától kaptam meg tavaly ősszel,aki mellesleg tartozik már 1 éve nekünk,és valamikor nagy barátság volt a két család között... Na,de mindegy. Jobb érzés,ha ő dul-ful,mert nem hagyom magam,és nyugodt vagyok mind e közben :-) Nem szép dolog tudom,de most miért adjam meg bárkinek is azt az örömöt,hogy megalázzon,zavarba hozzon??
Mellesleg a nődoki is megkérdezte,hogy minek már ennyi gyerek?? Aztán Orbán pártinak könyvelt el,pedig kicsit sem úgy festett akkor sem a dolog,de ez már politika.
Ha Valakinek eszébe jut még valami,akkor szívesen tanulok még!! :-)
Én nem pontozlak le,és remélem más sem teszi!!
Hülye fejjel nem hagyom magam,és ha úgy látom jónak,megvédek akárkit,aki megérdemli!Nem szeretem az igazságtalanságokat,nem szeretem,ha valaki olyannak állít be amilyen nem vagyok,de mind ezt úgy szeretem,hogy más legyen ideges az ostobasága,rosszindulata miatt,és ne én. Otthon azt láttam,hogy anyám magába tartott mindent,és ettől depressziós lett. Na,én nem szeretnék lelki beteg lenni azért,mert valamit nem tudtam elengedni a fülem mellett,mert semmit nem tudok elengedni a fülem mellett- a pletykákon kívül!! Nem szeretnék rágódni kisebb-nagyobb dolgokon.
Én már csak ilyen idióta csaj vagyok... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!