Magzatvíz szivárgásnál megindítják a szülést?
Szia!
A Kórházban feküdt mellettem egy nő,35 hét 6 naposan került be szivárgó magzatvízzel,és napokig kapta a tüdőérlelőt és fájásvisszatartót is,hogy még amíg lehet bent maradjon a pici. Persze nézték uh-n,hogy mennyi víz van még bent és mozog-e a pici. Sajnos azóta nem tudom mi lett vele,szerintem már megszületett a kisfia,de azt tudom,hogy akkor még nem indították,de megnyugtatták,hogy ebben a korban a baba már egészséges,nem lesz semmi baja :)
27hkm
Szijja,utolsó vagyok :)
Ez Fövárosi Bajcsy Zsilinszky kórházban volt,a 10.kerületben. Az orvosok nagyon kedvesek voltak,itt a szülészeten nagyon jó az osztályvezető főorvos,a Tanár úr(csak így hívják). Mondjuk azt hozzá kell tenni,hogy itt nincs koraszülött részleg,így azért is próbálják bent tartani a babót,mert különben el kéne szállítani a kicsit. De figyelték végig a pici állapotát,és közben folyamatosan kapta a tüdőérlelőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!