Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor a terhesség 18. hetében...

Porcukormókus kérdése:

Amikor a terhesség 18. hetében, vagy később megindítják a szülést, mert a babának valamilyen betegsége van, mi történik a babával?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy már a méhen belül életét veszti, vagy csak később, mikor megszületett? Például down-kór esetében, amikor egyébként életképes lenne.

Lehet, hogy buta kérdés, de nem tudom. (szerencsére nem vagyok éritett, de ezen már nagyon sokat gondolkodtam)

2010. nov. 3. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
35%

Csak kicsit később mert a tüdeje éretlen. Viszont betöltött 24. hét elött nem kell küzdeni érte szóval hagyják meghalni de vannak annyira humánusak hogyha anyuka kéri megkapja és ott hal meg.

Ne is legyél érintett... :(

2010. nov. 4. 06:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
25 hetes voltam es hagytak bennem meghalni. semmit nem tettek erte. nagyon nehez szules volt, mert nem elt a baba es nem tudott segiteni kibujni. bar aprocska volt meg ennek ellenere mivel nem tagultam igy is megszenvedtem. ne is legyel erintett, mert en meg nem erezetem ennel szornyubbet soha! most ismet terhes vagyok es az elso naptol hogy tudjuk izgulunk mindenen. tudom men igy kellene felfogni, de nem tudok nem visszanezni a multba. most 23 hetes vagyok csak bizok es remenykedek es meg par het nyugalmat szeretnek. no meg egy babat a karjaimban.
2010. nov. 4. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!!!

Nekem is sokszor eszembe jutnak ilyen-vagy hasonló dolgok...

de minden ultrahang után nyugodtabban és boldogan jövünk ki!!!

eddig minden rendben!

kedden jön meg az afp eredményem és már várom!

a páromnak próbálom mondogatni,hogyha nem lesz rendben,akkor el szeretnék menni magzatvizes vizsgálatra,de nem nagyon akar hallani róla,mert fél a vetéléstől!

09:11-es én nagyon drukkolok neked!!!

Boldog és egészséges Babavárást kívánok mindenkinek!

18 hetes Kismama

2010. nov. 5. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
első válaszolónak:ez borzasztó,én ezt biztosan nem bírnám ki...végignézni,ahogy meghal a babád a karjaidban...ennél szörnyűbb dolog nincs is a világon
2010. nov. 7. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!