Szerintetek melyik évszakban a "legjobb" szülni?
Melyiknek mi az előnye és a hátránya? Én ha belegondolok, hogy milyen lehet most, ebben a hőségben egy szülés előtt álló kismamának...huu, le a kalappal.
De télen is vannak hátrányai, pl.balesetveszély a jeges járdák miatt, stb... Még mik ezen kívül?
Kinek mi a tapasztalata?
/Ha minden jól megy (kop-kop) én februárban fogok szülni/
Nekem a nagyobbik fiam október elején született. Imádtam, hogy nyáron még nem volt nagy pocakom, a télikabáttal és csizmával nem kellett bajlódnom.
A kisebbik november végi, de akkor dőlt meg minden novemberi melegrekord, így akkor is nagyon jó volt szülni.
Hiába jött a tél, mi attól még ugyanolyan nagyokat sétáltunk, jól fel voltak öltöztetve. A nagyobbikkal volt, hogy 3 órán keresztül kint voltunk, mondjuk ő akkor már 2 hónapos volt. Meg hát amilyen telek vannak mostanság.... 1-2 hét kivételével nincsenek nagy mínuszok.
Nekem nagyon bejött ez az ősz végi szülés, pont érnek a gyümik, mire eheti őket.
Most október végére/november elejére várom a 3. babát, direkt így szerettem volna, szerencsére sikerült is. :)
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!