Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik évszakban...

Szerintetek melyik évszakban a "legjobb" szülni?

Figyelt kérdés

Melyiknek mi az előnye és a hátránya? Én ha belegondolok, hogy milyen lehet most, ebben a hőségben egy szülés előtt álló kismamának...huu, le a kalappal.

De télen is vannak hátrányai, pl.balesetveszély a jeges járdák miatt, stb... Még mik ezen kívül?

Kinek mi a tapasztalata?

/Ha minden jól megy (kop-kop) én februárban fogok szülni/

2012. júl. 7. 11:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én májusi babát szerettem volna de csak ilyen butaság miatt mert az 5ős a kedvenc számom, és erre építem az életem. De úgy jött össze hogy szeptember végi lesz. Ezt sem bánom persze, alig várom már :-) szerintem ennek is megvannak az előnyei. Pl: tavasszal már elég nagy lesz hogy élvezze a babakocsis sétákat, és sok kismamának az sem hátrány ha a nyári melegre jó formába hozhatja magát, mire megint eljön a rövid szoknyák és bikinik ideje :-)
2012. júl. 7. 14:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát a lányomat márciusban szültem, az jó volt. De nyáron olyan rohadt meleg volt, hogy annyit szenvedtünk. Most novemberben szülök, és azt mondom hogy örülök neki. Bár a meleget most nehezen viselem, de legalább a fiam nem fog szenvedni, csak hát nem tudunk sűrűn kimenni. De még mindig inkább ez, mint az ami a lányommal volt.
2012. júl. 7. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:
sajna nincs tapasztalatom, szilveszterre várom az első babát. mindenesetre ebben a melegben jó hogy nem hatalmas pocakkal járkálok, így is megvisel, hát mi lenne még akkor :D én nem félek hogy be leszek zárva, kicsi lesz még a baba, de valamit csak lehet hogy ki lehessen menni vele másnem egy 10 percre :)
2012. júl. 7. 15:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Nyári pocakos vagyok már másodjára. Én örülök neki, mert elég egy lenge ruha, nem kell öltözködni. Amúgy is imádom a nyarat.
2012. júl. 7. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem a nagyobbik fiam október elején született. Imádtam, hogy nyáron még nem volt nagy pocakom, a télikabáttal és csizmával nem kellett bajlódnom.

A kisebbik november végi, de akkor dőlt meg minden novemberi melegrekord, így akkor is nagyon jó volt szülni.

Hiába jött a tél, mi attól még ugyanolyan nagyokat sétáltunk, jól fel voltak öltöztetve. A nagyobbikkal volt, hogy 3 órán keresztül kint voltunk, mondjuk ő akkor már 2 hónapos volt. Meg hát amilyen telek vannak mostanság.... 1-2 hét kivételével nincsenek nagy mínuszok.

Nekem nagyon bejött ez az ősz végi szülés, pont érnek a gyümik, mire eheti őket.

Most október végére/november elejére várom a 3. babát, direkt így szerettem volna, szerencsére sikerült is. :)

23hkm

2012. júl. 7. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Én decemberben szülök majd, és iszonyatosan örülök, hogy így jött össze. Most 16 hetesen is nagyon nehezen birom a 35 fokot, a hasam kb 25 hetesnek felel meg. Rosszul lennék, ha most még óriási pocival kellene höségben mászkálnom. Viszont igy télen kicsit tovább tart majd az az idöszak amig nem viszem majd ki a babámat, meg több téli ruha kell neki, de én örülök.
2012. júl. 8. 19:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Én augusztus közepén szültem az első kisfiam, borzalmas volt a nyár, az utolsó hónapban már bele akartam halni, a modom soha többet nyáron pocak, erre most megint augusztus közepére várom és emgint döglődök. Még vissza van 6 hét...Az előnye a nyári terhességnek: az újszülöttet könnyebb öltöztetni, elég egy kis body, köv nyárra már régi önmagad lehetsz és egy 1 éves is boldogan strandolhat, és a RUHÁK. Komolyan kb 1 vagy max 2 ruhát vettem terhesség alatt, de azok is olyanok H&M h nem terhes ruhának gyártják csak kellemes szellős nyári ruha.
2012. júl. 9. 19:23
 18/18 anonim ***** válasza:
oltozek szempontjabol tenyleg fonyeremeny nyaron szulni!
2012. júl. 10. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!